Vlada Savić, modni urednik Bazara, pre godinu dana kao da je iz Pariza "sleteo" na BFW na Modnim Vinjetama - chic, spring i kosmik. Pet modela, čista forma, malo androgenog, ali više ženstvenog..., kao pet efektnih modnih "pilula". Posle Ane Šekularac bio je najupečatljiviji i svi su imali osećaj da je u pitanju neki strani dizajner!

Dragi Vlada od tada zaokuplja pažnju svih modnih poklonika u regiji koji su prepoznali kvalitet i neverovatan osećaj za modu u njegovim krojevima u u kojima se svaka žena oseća moćno, elegantno i samouvereno. 

U svojoj najnovijoj kolekciji za proleće/leto 2015, Savić se inspirisao radovima ukrajinskog slikara Kazimira Maljeviča, pionira geometrijske apstrakcije.

"Izražena geometrija praćena je decentnim formama podvučenim intenzivnim koloritom u formi 'color blockinga'. Ženstvenost je glavna referenca, a vizija je i dalje čista, svedena i nosiva," izjavio je Vlada.

Nova, svedena, čista i color block magija u režiji jednog od najboljih dizajnera domaće scene koji ima sve više i više poklonika u regiji..