Možda vam njihova imena ne znače ništa, ali dovoljno je da pogledate jednom Mamie, Louisu i Grace Gummer pa da pomislite kako su devojke definitivno neki rod slavnoj glumici Meryl Streep. 

Cure čiji stil bismo lako i savršeno mogli da podvedemo pod normcore su zvezde kampanje za brend & Other Stories, inače sestrinski brend švedskog giganta H&M-a. Devojke se pojavljuju u kampanji obučene u jednostavnu i praktičnu modu, reklamirajući istovremeno i aksesoare koje je osmislila Clare Vivier.   

Ono što nam se posebno dopada je njihova ležernost i prirodnost pa nemamo utisak da cure poziraju niti da su posebno stilizovane, već da su ih fotografi uhvatili u jednoj opuštenoj i casual situaciji koja najviše podseća na žensko kafenisanje i jednu opuštenu šetnju.  

Inače, ova kolekcija predstavlja drugu po redu saradnju između Clare Vivier i brenda & Other Stories.

"Kolekcija je upečatljiva, a opet šarmantna, jednostavna i nosiva. Predstavlja sve ono što smo hteli da predstavlja: kalifornijski chill vajb. Sestre Gummer su takođe idealne za promociju jer su tip klijenta kome se i obraćamo: kreativne, vredne, stylish, city devojke," izjavila je Clare.