Srpkinja Antonina Petkovic i crnogorska manekenka Irina Đuranović, blistale su na nedavno odrzanoj Nedelji visoke mode u Parizu. Antonina koja se već godinama nalazi u samom vrhu svetske modne scene, pokazala je još jednom da je jedna od najomiljenijih modela najpoznatijih dizajnera današnjice.

Nakon sto je objavljena najnovija kampanja brenda Emporio Armani čije je Antonina zastitno lice, na Nedelji visoke mode u Parizu plenila je svojom lepotom i gracioznoscu u modelima čuvenog Elija Saaba, Chanela i Dolce i Gabbane.

(Elie Saab: Romantična raskoš u metrima čipke)

Za raziluku od Antonine koja je čak veteran u svetu modelinga, Irina Đuranović je novo lice agencije Models Inc. ali već krupnim koracima grabi ka samo vrhu! Veliku podrsku na samom pocetku njene profesionalne karijere dale su joj direktorke njene matične agencije Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević i Mirjana Udovičić, kao i Antonina Petkovic koja je sa Irinom podelila svoja iskustva.

(Antonina Petković je novo lice Chanela)

Irina je, nakon svetkog Elite Model Look finala na kome je usla u top 10, dobila poziv za učešće na prestižnoj Dior reviji na Nedelji visoke mode u Parizu. Da je u kratkom roku postala miljenica najvećih modnih kuća govori i gest iz Givenchy-a kada su joj poslali buket ruža uz poruku da joj žele brz oporavak od prehlade.

Tako je, pravo iz Pariza otputovala u Milano jer ju je čuveni dvojac Dolce & Gabbana odabrao za svoju bajkovitu reviju D&G Alta Moda. To je bila prva, ali po svemu sudeći tek jedna od mnogih koje ce Irina Đuranović i Antonina Petković raditi zajedno.