Kolekcija s potpisom britanske trendseterke će se naći u prodaji krajem januara...

Od kada su najavili saradnju, celokupni modni svet je s nestrpljenjem iščekivao krajnji rezultat projekta između Alexe Chung i globalnog lifestyle brenda AG. I to se konačno i desilo!

Iako do lansiranja kompletne kampanje ima još dve nedelje (najavljena za kraj januara), veliki deo nje je osvanuo na internetu pružajući nam priliku da vidimo koje je to teksas komade britanska prezenterka i it cura spremila za nas!  

U kolekciji koja će obuhvatati 20 komada, ekipa iz AG-a je kreativnost prepustila ljupkoj Alexi koja je poznata kao devojka s neverovatnim osećajem za modu, pogotovo mladalačku s retro, šik elementima! Zato nas nimalo ne čudi što u kolekciji za AG dominira klasika u vidu širokih, klasičnih pantalona dubokog struka, mini suknje, šire teksas košulje, vintage tregeri, haljine u stilu sedamdesetih...  

"Posetila sam kancelarije AG-a u Los Anđelesu ne bih li bliže upoznala njihovim načinom izrade. Ono što mi se najviše dopada je njihov background, porodični biznis, ali i eksperti koji rade na razvoju denim tehnologije. Kolekciju sam potom osmislila vodeći se pitanjem 'šta mi fali u ormaru od teksas komada, a želela bih da imam?', i kao što ste sigurno pretpostavili kolekcija ima taj šezdesete-sedamdesete vajb."    

Chung je prva cebrity ličnost sa kojom je AG odlučio da sarađuje. Pre nje, poznati brend je mahom sarađivao sa profesionalcima iz sveta mode, stilistkinjom poznatih Cher Coulter i studiom za tekstil, Liberty Art Fabrics.  

Premijerno: Prvi denim modeli za AG s potpisom Alexe Chung