Surprise, surprise! Da, da. Na pragu nove 2015. godine, tik nakon novogodišnjih i božićnih praznika, odlučili smo da vas obradujemo novim vizuelnim identitetom vašeg omiljenog fashion i lifestyle sajta!

Prateći trendove (jer, u tome smo odavno PRO kategorija) ali i osluškujući vaše želje i komentare, Elle.rs smo odenuli u minimalističan template, modernog kroja, sa chic detaljima koji nude daleko glamurozniji osećaj dok surfujete kroz svet mode, lepote, enterijera, fitnesa, putovanja, poznatih i drugih kategorija!

Novo web okruženje Elle sajta sada nudi praktičniju i pregledniju galeriju, naglasak na ključnim vestima i temama, izdvojene najčitanije postove, pregledniji tekst, kao i bolji kvalitet fotografija. A ono što je ključno je da je novi dizajn frontend responsive - što znači da se izgled stranice prilagođava ekranu uređaja putem koga čitate. Dakle, bilo da svoju dnevnu dozu Elle-a upijate preko računara, tableta, iPada ili mobilnog telefona, više ništa neće smetati vašem potpunom uživanju u Elle online univerzumu.

Kategorije su ostale iste, sa jedinim i specijalnim dodatkom, a to je odeljak ELLE TIM koji će vam više približiti kreativce koji uređuju digitalno i print izdanje srpskog Elle-a.

Takođe, želimo da vas podsetimo na aktuelni Elle konkurs za stažiste. Naš prvi poklon vama u novoj godini, koji je otvoren do 22. januara, a na koji se možete prijaviti putemovog linka.

I da, želimo da čujemo utiske, zato raspišite se!