Pretpostavke od pre šest meseci su se ispostavile više nego tačnim: Justin Bieber je novo lice donjeg veša Calvina Kleina!

Teen zvezda (20) i najpopularniji muški mladi izvođač (bar u Americi) zajedno sa holandskom manekenkom Larom Stone se pojavljuje u najnovijoj kampanji poznatog brenda koja je otkrivena juče, izazvavši pravu histeriju i delirijum među Bieberovim fanovima!  

Još u julu 2014. godine, kanadski pop pevač je na svom Insagramu (koji prati 21. 2 miliona pratilaca) objavio nekoliko slika na kojima je pozirao u donjem vešu Calvina Kleina, aludirajući da je upravo on novo lice slavnog američkog brenda!

Kleinu je bilo potrebno šest meseci da nam konačno pokaže da su glasine tačne i da je Bieber savršen CK muškarac, idealan ne samo za liniju donjeg veša več i Calvin Klein Jeans, s obzirom da se pojavljuje u obe, koje je fotografisao Mert Alas i Marcus Piggott.  

"Calvin Klein je legendarni brend i prava je čast dobiti priliku da budete deo njegove istorije, učestvovanjem u jednoj od njegovih kampanja. Već dugi niz godina sam veliki fan njegovog veša ali i jeansa, pa je ova saradnja svojevrsno ostvarenje snova! Takođe, ova kampanja je savršen start u novoj godini u kojoj planiram da profesionalno i privatno doživim nove uspehe," izjavio je Bieber pred otkrivanje kampanje! 

Ovim angažmanom, Justin je nastavio stopama svojih slavnih prethodnika među kojima su bili pevač i glumac Mark Wahlberg, Jamie Dornan, Freddie Ljungberg i mnogi drugi.