Nakon što smo se zaljubili u kampanju za parfem My Burberry u kojoj su se pojavile dve legendarne Britanke - slavna Kate Moss i njena mlađa koleginica, Cara Delevingne, došao je red da nas očara još jedan zvezdani tandem iz Engleske!

U želji da nadmaši prethodni duo, Bailey je za potrebe nove kampanje angažovao tamnopute gracije, Naomi Campbell i Jourdan Dunn koje će možda uspeti da nadmaše i Kate/Cara kampanju!

"Njih dve su britanske ikone, snažne i prekrasne žene, koje su savršene za našu najnoviju kampanju pa je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo i velika čast," rekao je Christopher Bailey.

Naomi i Jourdan na fotografijama izgledaju kao sestre, stilizovane u živopisne trenč mantile i marame pastelnih tonova. Snimanjem je kao i uvek rukovodio Mario Testino, a ključni komad je bio klasični Burberry trenč ukrašen šarenim printom.

Zanimljivo je da je Naomi poslednji put s brendom sarađivala 2001. godine i to u kampanji sa Kate Moss, a Jourdan 2011. s Carom Delevingne. Ove su godine, devojke samo zamenile partnerke.