O preslatkoj Mayhem, 4-godišnjoj devojčici koja se proslavila zahvaljujući maštovitim kreacijama koje je uz pomoć majke Angie osmišljavala po uzoru na toalete sa crvenog tepiha, već smo pisali.

Iako je od tada prošlo više od pola godine, Mayhem je opet u centru pažnje i to zahvaljujući najavljenoj saradnji sa poznatim američkim brendom J. Crewom koji spada u najomiljenije brendove s američkog tla čije krpice nose najležernije cure na svetu! 

Mayhem koja živi u Ohaju je pre godinu dana počela da se igra s modom, nezadovoljna ponudom haljinica za svoju uzrast. Ubrzo je prerasla papirnate kreacije razigravši se s tilom, šljokicama, trakama, sve uz pomoć majke Angie, kreirajući najlepše minijaturne toalate, u stilu onih koje viđamo na velikim holivudskim zvezdama.

Zahvaljujući Instagramu, bajkovite kreacije ove devojčice i njene majke su našle put do velikog auditorijuma koji se oduševio ljupkom Mayhem i njenim preslatkim haljinicama.

Da je Mayhem mala fashion zvezda primetila je Jenna Lyons, inače kreativni direktor J. Crewa koja je malenoj dizajnerki predložila da osmisli kolekciju odeće, aksesoara i cipela, i to za dečiju liniju, Crewcuts. Mayhem je već bila u Njujorku, gde je u studiju brenda zajedno sa kreativnom ekipom J. Crewa kreirala nekoliko papirnih kombinacija koje će sada dizajneri razraditi i realizovati.  

"Kada smo se prvi put upoznale, najviše nas je zanimalo kako će se Mayhem snaći u našem kreativnom studiju, a potom nam je bilo više nego zabavno da vidimo kako devojčica od 4 godine pažljivo i vešto aplicira šljokice i biserčiće na suknju. Ona je neverovatno talentovana i krrativna devojčica, zabavne, vesele prirode i bila nam je čast da neko nalik njoj radi sa nama, " izjavila je Jenny Cooper, glavna dizajnerka linije Crewcuts za portal WWD.  

Kreacije s potpisom malene Mayhem će biti u prodaji na sajtu jcrew.com na leto 2015.