Šta jedan Božić čini magičnim? Za ekipu iza švedskog brenda H&M, magija se nalazi u veseloj, ekstravagantnoj žurki na kojoj nastupa najčuveniji swing duo na svetu, Lady Gaga i Tony Bennett.

Inače album pomenutog dua "Cheek to Cheek", je bio sjajan šlagvort prazničnoj kampanji H&M-a koja je startovala pre nekoliko dana i koju je prvo ispratila serija promo postera i fotografija, da bi sada i video u kojem dvojac peva pesmu "It don't mean a thing (If you ain't got that thing), bio objavljen.

U spotu se pored muzičara, pojavljuju kao zvezde kampanje neke od najomiljenijih modela švedskog brenda, Joan Smalls (želimo onaj beličasti džemper sa rolka-kapom!) i Sasha Pivovarova, dok je Gaga obučena u svilenkastu zelenu haljinu, stilizovana u crnu, kovrdžavu periku. 

"Bili smo inspirisani sjajem, glamurom i raskoši koja je vladala početkom 40-ih godina prošlog veka, a želeli smo prevashodno da prikažemo jednu prazničnu, veselu atmosferu u kojoj se slavi moda, smisao za humor, i da svako od učesnika bude stilizovan kao da je pošao na najveću žurku godine! Mislimo da smo uspeli da snimimo jednu intrigantnu, zabavnu, ekstravagantnu i galmuroznu kampanju."

Kompanija H&M će tokom praznične kampanje prikupljati sredstva za humanitarnu organizaciju CARE, koja radi sa siromašnim ženama i devojkama u borbi protiv globalnog siromaštva. H&M će prodavati poseban komplet poklon oznaka u svakoj od svojih prodavnica. Za svaki prodat paket, Conscious Foundation će donirati dvostruki iznos prodajne cene organizaciji CARE.