Italijanski brend je odlučio da predstavljanje novog ženskog parfema bude masivno! Jer, prezentaciju prati ni manje ni više nego erotična kampanja u stilu Fordovih, u kojoj je glavna zvezda, povratnica u svet modelinga, senzualna Lara Stone!

Iako je nov, parfem Eros Pour Femme, je zapravo varijacija mirisa Eros koji je bio lansiran pre dve godine, kada je brzo postao apsolutni hit. Eros Pour Femme je najavljen kao najzavodljiviji parfem na svetu koji na oba pola utiče zavodljivo, moćno nalik strastvenoj, fatalnoj ljubavi.

U gornjim notama Eros ima limun sa Sicilije i bergamot sa Kalabrije, baza su mu nar i jasmin dok su donje note rezervisane za heavy musk i orijentalno, drvenaste note. Pakovanje je takođe u stilu dosadašnjih parfema, zlatna bočica sa Medusom u samom centru.     

Kampanju u kojoj holandska manekenka pozira stilizovana u zavodljivu rimsku boginju, sa zlatnim rimljankama kraj zgodnog i obnaženog Briana Shimanskyja koji "glumi" Erosa, boga ljubavi, je snimao slavni fotografski duo Mert Alas i Marcus Piggott.

"Da, Eros je bog ljubavi, ali je kampanja kreirana za Erosa Pour Femme. Želela sam da zapravo Eros bude zaveden, i to od snažne, moćne žene," o kampanji je rekla Donatella.