Noć veštica je završena, što znači da se približavamo najekstravagantnijem i najvećem šou na planeti: modnoj reviji brenda Victoria's Secret!

Iako do tada ima skoro pa mesec dana (2. decembar), detalji su već uspeli da nam zagolicaju maštu.

Jer ne samo da će pomenuti događaj biti po prvi put u istoriji brenda održan u Londonu, nego ćemo takođe po prvi put u istoriji na pisti videti dva Fantasy brushaltera umesto jednog, i to možda upravo na novim VS modelima, Kendall i Suki Waterhouse, jer šuška se, šuška da su pomenute dame pikirane od strane ljudi iz slavog brenda.

Našu pažnju ove nedelje ukrali su pomenuti fantastični brushalteri (svaki brushalter pojedinačno se procenjuje na 2 miliona dolara), koje je optočio dijamantima draguljar Mouwad i to sa 16.000 sitnih dragulja, tačnije rubinima, dijamantima i safirima.

Da, znamo. Vaš elegantan, satenski brus u poređenju sa ovim izgleda kao neki second hand komad.

Pogovoto kad ih vidite na dvema glavnim manekenkama brenda, zanosnim brazilskim lepoticama, Adriani Limi i Alessandri Ambrosio (mali podsetnik, obe dame imaju decu!) koje izgledaju nalik najseksepilnijim egozitčnim trbušnim plesačicama.

Nakon ovih vesti, imamo samo jedno pitanje: da li sav ovaj London theme znači da ćemo 2. decembra na pisti videti One Direction kako nastupa? Please, dooon't do that!