Ćerka proslavljenog režisera, Sofia Coppola dokazala se već u pripovedanju magičnih filmskih priča (Lost in Translation, Marie Antoinette, The Virgin Suicides) koje su je omogućile da uplovi u vode modnih kampanja, radeći za najprestižnije modne kuće.

Poslednja u nizu kampanja je ipak čini nam se najbolja koju je do sada Sofia uradila, a dolazi nam iz modne kuhinje američkog brenda Gap, za koji je Coppola snimila 4 kratka filmića u duhu praznične atmosfere.

Filmovi sa nazivima "Gauntlet," "Mistletoe," "Crooner" i "Pinball," prikazuju nekoliko porodica koje su se okupile za božićne praznike i Dan zahvalnosti. Svaki video je tako snimljen da imate utiska da gledate jednu toplu, dirljivu melodramu u kojoj je u fokusu ljubav, porodica, druženje prijatelja i presladak dečak koji peva karaoke.

Naravno, svaki video je ispratila sjajna muzika poput pesama "I Got Stripes”(Johnny Cash), "I'm Not Ready for Love” ( The Promise), “Cry” (Johnnie Ray) i  “Deep Down” ( Hazel and the Jolly Boys).

"Sofia je na fantastičan način uspela na film da prenese ono što je u srži predstavlja naš brend. Svaki lik koji se pojavljuje u filmu je autentičan Gapovac kojem je stalo da nosi udobnu i urbanu odeću i kada je u krugu najbližih za praznike. Drago nam je što je upravo ovu kampanju snimila Coppola koja nije samo sjajan reditelj već i ikona stila čiji stil obožavamo."

Inače, Coppola je drugi nagrađivani reditelj koji radi sa Gapom, pre nje u avgustu ove godine Davi Fincher je snimio crno-bele filmove za američki brend.