Marion Cotillard i Dior nastavljaju svoju uspešnu saradnju na oduševljenje svih modnih poklonika, jer ovaj duo tako dobro ide zajedno!

Ovoga puta, Marion je električna dama koja u dinamičnom, noćnom Parizu kreće u potragu za savršenim modelima Diorovih torbi, stilizovana u glamurozan stajling, sve sa zalizanom, silk kosom.

Najnoviju kampanju koja se zove “Electric City” snimao je Craig McDean, jedan od trenutno najzaposlenijih i najpopularnijih modnih fotografa na svetu, a pored fotografija, snimljen je i kratak video koji ćete moći počev od večeras da pogledate na zvaničnoj Dior stranici.

Kompletna kampanje je snimljena na ulicama Pariza i to ispred njegovih najpoznatijih znamenitosti, poput mosta Pont Alexandre III, dok je Marion mahom nosila modele iz Rafove kolekcije Pre-fall. Fuzija električnih svetla stvorila je utisak kao da je Mario "zarobljena" u užurbanom saobraćaju francuske metropole koja živi 24h.

Od torbi videli smo tri nova modela iz sada već legendarne linije torbi Lady Dior, od kojih su nam već prirasle metalik i svilena.