Koliko god da se oduševimo kada nas svojim stajliš izdanjem podseti na prepoznatljiv stil slavnog alter ega, moramo da priznamo da nam je još draže kada je svoja, just SJP.

A u poslednje vreme, simpatična Sarah upravo i šeta izdanja u kojima ne verujemo da bismo ikada videli Keri Bredšo jer paleta je svedena, detalji su trendi, ali diskretni i sve se vrti oko jednostavne, casual odeće koja je prevashodno udobna i za sva vremena.

Pre nekoliko dana oduševila nas je kada se na ulicama Njujorka pojavila u dugačkoj majci na horizontalne pruge i skinny, klasik iscepanom jeansu koji je stilizovala jednostavnim, ali upečatljivim detaljem: torbicom oko struka s potpisom modne kuće Chanel.

Nadogradnja je bila simple: kožne, crne baletanke + niz, taknkih, srebrih narukvice + naočare + duga, talasasta kosa. 

Inače, poslednje dve sezone na vrata glavnih trendova “kucaju” detalji kao i krojevi koji su dominirali tokom devedesetih prošlog veka: patike, slip haljine na tanke beretele, grunge look, top, haljine preko pantalona, velika odela… kao da nije 2014. već 1994 ili 1997.

Među navedenim svoje mesto našla je nova verzija famozne “pederuše” koju su u svoje kolekcije uključili najpoznatiji današnjice poput Karla, Alexandera Wanga, Clare Viviera, koji su ipak kreirali daleko elegantnije, modernije torbice oko struka, shodno vremenu u kom su nastale.

Ove fashion torbice koje se zovu “waist bag” ili “belt bag” dizajnirane su u paru sa tankim, sofisticiranim kaišem.  

Upravo jednu ovakvu prošetala je SJP i to u šetnji sa ćerkicama, da bi dan kasnije opet bila stilizovana u stilu devedesetih: oversize majica, klasičan, podvrnut jeans, patike i glavni detalj sezone (pored kaiša), šešir.  

Jednostvano, za svaki dan i totalno not Carrie.