“Karl ima daleko veće budžete nego ja,” izjavio je australijski reditelj Baz Luhrman koga smo videli u prvom redu na spektakularnoj Chanel reviji koja je održana u palati Grand Palais, tradicionalnom mestu održavanja Chanelovih revija.

Među poznatim licima videli smo urednicu američkog Vogue-a, Annu Wintour koja je došla u društvu fotografa Maria Testina, zatim fashioniste Alexu Chung i Poppy Delevingne, muzičara Theophillusa Londona i glumice Jule Delpy, Anu Giradot i Annu Mouglalis.

“Kada dolazite na Karlovu reviju, naravno da želite da vidite njegovu ekstravagantnu odeću, ali i šou koji je priredio, jer Lagerfeld je nalik nekom režiseru glamuroznih opera. Chanel revija je pravo teatarsko iskustvo,” nadovezao se Luhrmann koji će uskoro predstaviti svoju kampanju za legendarni Chanel no. 5 u kojoj je glavna zvezda Gisele Bundchen.

Reviji je prisustvovao i reper Theophilus London kome je Karl radio cover art za najnoviji album “Vibes” koji bi trebao da se nađe u prodaji početkom novembra.  

“Karl je fantastično uradio posao sa naslovnom stranom albuma, pa sam odlučio da mu se zahvalim gestom pojavljivanja na njegovoj reviji koja je jedina koja me je zanimala od svih.”

Anna Wintour, Poppy Delevingne, Alexa Chung.... Chanelova revija je privukla možda najjači VIP sastav na ovosezonskom izdanju Fashion Weeka. Jači i od Diora!