Ne znate šta da obučete? Dovoljno je da pretrčite kroz nekoliko odevnih kombinacija ove stylish Britanke, koju prati reputacija da je Audery Hepburn 21. veka, pa da “glavobolja” prestane.

Ove nedelje, Alexa je bila posebno kreativna kada nam je pružila specijalne stilske lekcije u sferi mini, mikro suknje, koja spada u omiljeni odevni komad Chungove. Naime, ljupka Alexa odlučila je da “domaći” teren, prohujali London Fashion Week, obeleži kombinacijama koje su se bazirale na različitim varijantama mini suknje.

1#look: mini suknja, apstraktnog crno-belog geometrijskog printa, s potpisom Christophera Kanea, u paru sa belom bluzom neobičnog kroja u gornjem delu + crne, kožne baletanke + crna mini torba. Prirodan, neprimetan make-up s akcentom na pink usnama i opušten rep, sa puštenim pramenovima sa strane.  

2#look: o ovom izdanju koji je miks Jane Birkin stila i looka koji je proslavila Pipi duga čarapa smo pisali sredinom nedelje, ali složićete se, ovaj girly stajling itekako leži skinny Chungovoj.

3#look: je najseksi od svih. Kraći pulover na horizontalne crno-narandžaste pruge brenda Bella Freud, Alexa je nadogradila običnom sivom suknjom, crnom mini torbom Marka Crossa i atraktivnim sandalama marke Bionda Castana. 

Pa, koji vam se look najviše sviđa?