Možda se čini da je lako, ali uspeh u svetu manekenstva ne dolazi preko noći. Bar ne u slučaju većine koja je svoje modeling karijere izgradila mukotrpnim i predanim radom. Međutim, kada pripadate porodici koja “ne silazi” sa ekrana i koja je glavna vest skoro svih medija 24/7, a pritom posedujete “that look”, onda i može da vam se desi uspeh preko noći. Ukratko: preko veze!

Tako je bar bilo u slučaju mlade i prelepe Kendall Jenner koja je nakon prošlosezonskog debitantskog pojavljivanja na NYFW-u, uzletela do najvećih modeling “visina” koje su joj donele priliku da sarađuje sa najpoznatijim i najboljim dizajnerima današnjice od Marca Jacobsa, preko Karla Lagerfelda do Riccarda Tiscija.

Dok je njena porodica bila presrećna uspehom mlađane Kendall, njene koleginice čini se nisu s jednakim oduševljenjem prihvatile činjenicu da je Kendall “preskočila” nekoliko godina, koje su su one potrošile čekajući prvu priliku da rade Fashion Week.

Naime, kako prenose svetski mediji, Kendall koja je na ovosezonskom NYFW-u radila revije Diane von Furstenberg, Tommy Hilfingera, Marca Jacobsa i još nekoliko dizajnera, je pretrpela sitne, ali upečatljive vrste maltretiranja od strane koleginica!

Umesto da joj požele toplu dobrodošlicu u svoju ekipu, devojke su navodno ismejavale Jennerovu i poigravale se s njom.

“Cure su bile užasne i krajnje bitchy, neke su čak umesto u pepeljaru, bacale opušak u njeno piće. Modeli mogu da budu prilični zli, pogotovo prema nekome ko je nov i popularan,” izjavio je neimenovani izvor za američki magazin In Style.

Povodom ovih glasina, niko se još nije oglasio, ali izveštaji koje smo dobijali sa revija nisu pokazali da se Kendall oseća neprijatno u bekstejdžu, već naprotiv, krajne relaksirano i raspoloženo.

Trač ili istina? Kendall, oglasi se!