Moramo da priznamo da smo od svih očekivali ovakvu inovativnost, ali ne od Ralpha, koji je uvek bio veran jednom klasičnom, retro stilu i eko izradi odeće.

Međutim, činjenica je da svi u svetu mode, pa i oni koji “ne puštaju“ prošlost, moraju iz sezone u sezonu da ponude nešto novo i iskorače sa jednim velikim korakom napred. To upravo dokazuje odluka cenjenog dizajnera da svoju najnoviju kolekciju iz linije Polo Women, za proleće/leto 2015 prikaže u vidu 4D revije, i to prve u istoriji Fashion Week izdanja! 

Ralphova revija je bila odražana na jezeru koje se nalazi u okviru njujorškog Central Parka (publika je bila smeštena na Cherry Hillu, maloj padini naspram jezera) na kom su uz pomoć projekcije, "iskoračile" manekenke (H2 hologrami) u modelima iz najnovije kolekcije.

“Želeo sam da za Polo Women uradim nešto sasvim drugačije, nešto što bismo mogli da prikažemo u gradu, a da bude inovativno, moderno. Onda sam odlučio da to bude prekrasan Central Park, jer je to jedno od mojih najdražih mesta u Njujorku, koje poseduje šarm i duh koji savršeno odgovara estetici Polo žene.”

Kolekcija je bila nosiva, mladalačka i puna grafičkih printova. Dominirale su maksi i mini suknje, Polo majice, sportske večernje haljine.

A utisak? Komentari koji su usledili nakon revije nisu bili toliko pohvalni. Većina prisutnih je izjavila da se modeli nisu jasno videli, pogotovo da je bilo teško pogoditi od kog materijala je izrađena većina modela, kao i da je kompletan virtualni deo smetao printovima da dođu do izražaja.   

Uostalom, pogledajte kompletnu reviju pa procenite sami: