Posle kratkog izleta u bajkerske  modne vode, VB je ponovo u svom prepoznatljivom fazonu.

Dizajnerka  je prethodnih dana boravila u Londonu, kako bi ispratila radove u svom novom butiku koji se uskoro otvara u Dover Streetu, a za tu priliku obukla je savršenu poslovnu kombinaciju za ranu jesen.

I ne samo to – Victoria je održala mini how to čas i objasnila nam da se letnje ¾ pantalone mogu nositi i u jesenjim outfitima.

Tonovi i teksture govore nam da je ipak počeo septembar, ali laganiji materijal pantalona i otkriveni članci, i dalje nas drže u summer raspoloženju.

Naravno, bela košulja + crni pulover ili džemper je već provereno dobitna kombinacija za kancelariju.

A kada se radno vreme završi, počinje party! Glam party.

Za stylish povratak u Ameriku, Victoria je odabrala posh crnu kombinaciju u kojoj je uočena na njujorškom JFK aerodromu.

Dizajnerka je znalački sastavila ovaj jednostavan, ali efektan outfit,  koji se sastoji od kratke haljine na preklop, seksi crnih štikli i statement torbe sa apstraktnim plavo-crvenim desenom na prednjoj strani. U slučaju da i vi želite istu, možete je pazariti preko njenog sajta za 1.950 dolara. Ha!

Iako nemamo ništa protiv ni kada nosi džins, ipak nam je drago da je vidimo u njenom prepoznatiljvom classy and chic stilu!