Tizer nas je zagolicao još ranije, a sada je konačno tu kompletna kampanja za novi parfem My Burberry, sa sve fotografijama iza scene koje prikazuju zvezde Caru i Kate kako se odlično provode!

Na šarmantnim i ležernim slikama koje je snimio Mario Testino, devojke su pozirale u klasičnom Burberry trenču, sa ogromnom bočicom parfema pored sebe. Iako su obe već radile za ovu modnu kuću, u pitanju je prva zajednička saradnja dva najveća simbola britanskog modelinga.

„Za mene je bilo sjajno da radim sa Kate. Iako je dugo znam, nikada je nisam videla na setu“, rekla je Cara. „Na snimanju je ona još fantastičnija i zrači neverovatnim magnetizmom.“

Naravno, zadovoljstvo je bilo obostrano, pa je tako i Kate bila oduševljena saradnjom sa mlađom koleginicom, a naročito zbog toga što raditi sa Carom podrazumeva odličan provod i puno smeha.

„To je bilo tako jednostavno i prirodno snimanje; samo Cara, ja i naši mantili, a zahvaljujući tome smo mogle stvarno da se opustimo i zabavimo. Savršen dan, stvarno“, rekla je Kate.

Sam miris osmislio je Francis Kurkdijan sa namerom da to bude parfem koji na najbolji način predstavlja klasičan britanski Burrbery look – što podrazumeva i mnogo, mnogo kiše. Rezultat? Dve britanske manekenke koje se golišave kriju od kiše ispod svog trenča, uz obradu pesme I Put A Spell On You, by Jeff Beck i Joss Stone.