Ukoliko vam je hitno potrebna inspiracija za letnji stil, odnosno savet kako da osvežite postojeći stil koji nosite od početka leta (da, znamo da leta nije bilo ali opet…), ovo je pravi članak za vas.

Odlučili smo da malo istražimo koji su to komadi bez kojih najpoznatije blogerke ne izlaze iz kuće ovog leta. Neka otkrića su nas iznenadila, dok su druga bila očekivana.  Ako kojim slučajem i nakon ovog teksta počnete da “lutate” u mraku, imamo jedan extra savet za vas: potražite na Instagramu blogerku Jenny Ong, devojku koja stoji bloga Neon Blush

Njen cool letnji stil će definitivno rešite sve ostale nedoumice. Ali pre toga, samo nastavite da nas čitate.

Kratak teksas šorts

Predstavlja ključan komad u garderoberu svake IT cure koja ga ovog leta kombinuje uz čipkane bluze, trikotažne, providne topove i svilene košulje. Ukoliko je iscepan, još bolje! A ako je od belog teksasa, još jedan plus!

Detalj sa čipkom

Bilo da je u pitanju haljina ili top. Samo nek je prozirna, romantična, bela…Uparite je s crnom jaknom, poludubokim čizmiciama i šeširom.  

Savršen top za vikend

Po mogućstvu beo i od neke prijatne tkanine, savršen je dodatak vašem weekend izdanju, u paru sa salonkama, kožnom suknjom ili boyfriend jeansom.

Statement naočare

Što veće, to bolje. Naočare s mačkastim okvirom su takođe u trendu.

Birkenstock

Znamo da ih baš nešto i ne volite, ali one su must komad obuće za leto! Nose se sa podvrnutim jeansom, belom košuljom i vetrom u kosi.