Bivša “spajsica” i jedna od najperspektivnijih kreatorki na svetu odlučila je da se udruži sa sajtom The Outnet, u cilju prodaje njenih čak 600 odevnih komada! Da, da. Dobro ste čuli, Victorijin garderober nikada nije bio bliži, ali ovo jeste stvarno savršena prilika da pazarite model koji je supruga Davida Beckhama nosila u jednom trenutku.

Plus, kupovinom neke od njene krpice doniraćete pare humanitarnom fondu Mother2Mothers koji sarađuje sa majkama koje žive sa HIV virusom, s obzirom da je kompletan prihod od prodaje u startu određen kao donacija za pomenuti fond.

Među 600 izabranih modela, naćiće se komadi koje je Beckhamova nosila na crvenom tepihu, u casual šetnji, koktelima, ali i 10 ekskluzivnih komada (da li to znači da će se u prodaji naći i mala crna Gucci haljina a la “Spice World”?).

Ovo je prvi put da Victoria učestvuje u nekoj humanitarnoj akciji, a postoji li bolji način za ženu koja pripada modnom svetu, od mogućnosti da iskoristi svoju odeću?  

Prodaja će startovati na sajtu od 20. do 25. avgusta, zato skoknite do sajta The Outnet i reistrujte se, a do tada pogledajte video koji najavljuje prodaju: