Todd Lynn

Todd Lynn

“Oštri kao žilet, androgeni krojevi”, to je suština njegovog dizajnerskog potpisa, tvrdi Kanađanin Todd Lynn. A žena kojoj odgovara takva moda treba da bude “neustrašiva, sa srcem punim rock’n’rolla”.

PPQ

PPQ

Kad PPQ prikazuje kolekciju, to nikad nije revija već zabava, kažu modni znalci. Za Amy Molyneaux i Percy Parker koji potpisuju ovu etiketu to je i dobar biznis kojim se uspešno bave već drugu deceniju.

Sass & Bide

Sass & Bide

Jedno veliko prijateljstvo, jedna teksas jakna poslata u pravi čas i jedna popularna televizijska serija bili su ključni za ovu etiketu. Kreatorke Sarah-Jane Clarke i Heidi Middleton prodale su deo biznisa 2011. godine za više od 42 miliona dolara.

Vera Wang

Vera Wang

Munjeviti uspon Vere Wang ima oslonac u duboko usađenoj disciplini koju su u njoj razvili roditelji, insistirajući na akademskom uspesima i sportskim naporima.

Christopher Bailey

Christopher Bailey

Hijerarhija kuće Burberry nije bila dovoljna za Christophera Baileya, jer su smatrali da zaslužuje da bude nešto više od kreativnog direktora. I samo za njega, izmišljena je pozicija kreativnog generalnog direktora!

Michael Kors

Michael Kors

Žene vole i njega i njegovu odeću. A pošto su među ljubiteljkama Sharon Stone, Gwyneth Paltrow i Elizabeth Hurley, vredi otkriti tajnu uspeha Michaela Korsa.

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Kad je imala trinaest godina, baka ju je povela na njenu prvu reviju visoke mode, Cristobala Balenciage. Danas je Carolina Herrera sinonim za šik i glamur.

Francisco Costa

Francisco Costa

Verovatno nema radnog mesta u modi na koje se toliko motri kao što je pozicija kreativnog direktora u kući Calvin Klein. Svaki njegov potez se budno prati i vrednuje, ali Francisco Costa dobija samo najbolje ocene.

Diane Von Furstenberg

Diane Von Furstenberg

Ovenčana Medaljom slobode gradonačelnika Njujorka, Diana Von Furstenberg ima i formalno priznanje da je građanka sveta koja je ostvarila američki san.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 97 - 108

NAJČITANJE