Trussardi

Trussardi

Rođen u Stuttgartu, odrastao u Istambulu, školovan u Luganu, Umit se najzad skrasio u Milanu. Dakako, pošto je prethodno studirao marketing u Bostonu i modu na institutu Marangoni, u školi Parsons i koledžu Central Saint Martins. Zar je čudno što je postao zvezda kuće Trusardi?

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

“Massimiliano Giornetti toliko dobro poznaje Ferragamo da je u stanju da neprekidno donosi nove ideje, a da svake sezone dodatno gradi DNK našeg brenda”, kaže James Ferragamo, unuk osnivača i direktor ženske kožne galanterije u Ferragamo grupi.

Costume National

Costume National

Ennio Capasa je, čini se, “nezaustavljivi” dizajner – kreira mušku i žensku ready-to-wear odeću za svoju etiketu Costume National, parfeme, veš, kozmetiku… dizajnirao je prostorije za sedište svoje kompanije u Milanu kao i prodavnice u Italiji i širom sveta. A takođe i pozorišne kostime, motore i novi model “alfa romea”.

Valentino

Valentino

Kad se neko usudi da napravi reviju s toliko čipke,veza i cveća, rizikuje da kreacije deluju suviše vulgarno ili suviše damski ili suviše detinjasto... Ali nema tog rizika s kolekcijom Valentino koju su u oktobru 2011. godine potpisali Pier Paolo Piccioli i Maria Grazia Chiuri.

Christian Dior

Christian Dior

Tokom pedesetih godina prošlog veka Christian Dior je bio, bez premca, najpoznatiji modni dizajner na svetu. Njegovo ime nije se povezivalo samo s jednom osobom, već je bilo sinonim za instituciju glamura.

Hermès

Hermès

Christophe Lemaire je ostvario ono u šta su mnogi sumnjali kad je prešao iz kuće Lacoste u Hermès – da kreira elegantne, luksuzne kaftane s jednakom lakoćom s kojom je nekad dizajnirao polo majice sa znakom vezenog krokodila.

Lanvin

Lanvin

Alber Elbaz obožava žene. “Volim ih i poštujem”, kaže, “i radim uglavnom sa ženama. Uostalom, i logo naše kuće Lanvin prikazuje majku i ćerku i smatram da je pun emocija.”

Donna Karan

Donna Karan

Zaštitni znak New Yorka i kreatorka koja je učinila New York svojim zaštitnim znakom, Donna Karan ostaće zabeležena u istoriji mode kao autorka „sedam komada koje svaka žena mora imati“.

United Bamboo

United Bamboo

Miho Aoki i Thuy Pham debitovali su jesenjom kolekcijom u Njujorku u jesen 2004. godine, ali njihova etiketa United Bamboo objedinjuje više projekata među kojima je i nezavisna muzička izdavačka kuća.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE