Barbara Bui

Barbara Bui

Ona kreira za snažnu i elegantnu ženu koja rado nosi crno i naginje tradicionalnim materijalima kao što su vuna i koža. Zato modeli Barbare Bui nose pečat bezvremenosti i bogatstva koji već dve decenije čini uspešnim njen pariski brend.

Cavalli

Cavalli

Kad kažete Cavalli, kažete dezen s leopardovim tufnama i duboki dekolte. Sexy, sexy, sexy – to je poruka koju Roberto Cavalli prenosi i kroz svoj raskošni stil života, kroz vilu s bazenom u Toskani i čuvenu luksuznu jahtu. Život je praznik, kaže ovaj italijanski kreator.

Alexandre Herchcovitch

Alexandre Herchcovitch

On ima sposobnost da transformiše klasično u moderno, da od jednostavnog napravi glamurozno a da lako pretvori u kompleksno. Za Alexandra Hechcovitcha tvrde da ide daleko ispred svog vremena.

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Kad Alexis Mabille kaže da “nije baš sklon minimalizmu”, treba mu verovati. To je skromna izjava za kreatora koji je svoju prvu kolekciju visoke mode, prikazanu 2005. godine, ukrasio sa 1500 mašni.

Versace

Versace

Kultni brend tipične italijanske grandezze će možda jednog dana produžiti sestričina Francesca koja je studirala modu na St. Central Martin. Temelj je postavio Giani Versace u milanskoj Via della Spigi, a životni dah mu je obezbedila besmrtna modna ikona Donatella.

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier

Vodeći modni kritičari i najveći kupci pomučili su se da savladaju stepenice sve do četvrtog sprata da bi odgledali njegovu reviju u pregrejanoj sali u Parizu početkom 2011. godine. A od tog leta, modele Alexandra Vauthiera gledaju svi, jer ih nose Beyonce i Lady Gaga.

Maurizio Galante

Maurizio Galante

Njegovi modeli izloženi su u muzejima po čitavom svetu – Muzeju dekorativne umetnosti Louvra, muzeju Victoria & Albert, Institutu za kostim u Kyotu, MOMI… “Moja odeća predstavlja novu modnu vrstu”, tvrdi ovaj talentovani Italijan koji živi u Francuskoj.

John Galliano

John Galliano

Priča se da je na prvi sastanak u Dioru John Galliano stigao bosonog. Nimalo neočekivano za prvog britanskog dizajnera koji je došao na čelo francuske modne kuće, zar ne?

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Ljudi, jednostavno, žele da nose odeću koju on kreira. Da biste uspeli u modnom svetu, to je sve što vam je potrebno.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE