Bouchra Jarrar

Bouchra Jarrar

Radila je kao asistent Nicolasa Ghesquièrea kod Balenciage, a zatim kod Christiana Lacroixa sve dok nije odlučila da je vreme za lični nastup. Nije čudo što svi ti elementi njenog pedigrea prosijavaju se kroz kreacije pune francuske suptilnosti.

Corneliani

Corneliani

Corneliani je ime koje označava kompaniju, porodicu i kreatorsku etiketu – to je, kažu, specifična mešavina koja njima donosi uspeh. Ne pristaju na promociju jedne osobe kao dizajnera, već tvrde da je reč o korporativnom stylingu.

Ehud

Ehud

Sve do svoje 23. godine Ehud Joseph nije nacrtao nijednu modnu skicu u svom životu. A onda je završio studije na školi St. Martins Central i lansirao uspešnu etiketu muške odeće u Amsterdamu.

Angela Missoni

Angela Missoni

“Ne bih pristala da opet imam 20 godina, ni po koju cenu, ni za milijardu evra”, kaže Angela Missoni. Uz carstvo trikotaže u kojem vlada kao kreativni direktor, teško da Angela mora da više bilo šta radi za novac.

Elie Saab

Elie Saab

Kad su oskarovke Angelina Jolie i Halle Berry ponele njegove modele na ceremoniju dodele prestizne nagrade, nekadašnji devetogodišnjak koji je šio haljine sestrama mogao je biti siguran da je uspeo. Elie Saab je prvi Libanac čija je toaleta dospela na taj crveni tepih.

Anne Valérie Hash

Anne Valérie Hash

Debitovala je u julu 2001. godine, kolekcijom koju je pratila i izložba fotografija iz njenog prvog kataloga, kvalitetnijeg, kažu, od onih koje su donele etablirane kuće. Talenat je ipak presudan, a ne novac, tvrde kritičari.

Trussardi

Trussardi

Rođen u Stuttgartu, odrastao u Istambulu, školovan u Luganu, Umit se najzad skrasio u Milanu. Dakako, pošto je prethodno studirao marketing u Bostonu i modu na institutu Marangoni, u školi Parsons i koledžu Central Saint Martins. Zar je čudno što je postao zvezda kuće Trusardi?

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

“Massimiliano Giornetti toliko dobro poznaje Ferragamo da je u stanju da neprekidno donosi nove ideje, a da svake sezone dodatno gradi DNK našeg brenda”, kaže James Ferragamo, unuk osnivača i direktor ženske kožne galanterije u Ferragamo grupi.

Costume National

Costume National

Ennio Capasa je, čini se, “nezaustavljivi” dizajner – kreira mušku i žensku ready-to-wear odeću za svoju etiketu Costume National, parfeme, veš, kozmetiku… dizajnirao je prostorije za sedište svoje kompanije u Milanu kao i prodavnice u Italiji i širom sveta. A takođe i pozorišne kostime, motore i novi model “alfa romea”.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE