Versace

Versace

Kultni brend tipične italijanske grandezze će možda jednog dana produžiti sestričina Francesca koja je studirala modu na St. Central Martin. Temelj je postavio Giani Versace u milanskoj Via della Spigi, a životni dah mu je obezbedila besmrtna modna ikona Donatella.

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier

Vodeći modni kritičari i najveći kupci pomučili su se da savladaju stepenice sve do četvrtog sprata da bi odgledali njegovu reviju u pregrejanoj sali u Parizu početkom 2011. godine. A od tog leta, modele Alexandra Vauthiera gledaju svi, jer ih nose Beyonce i Lady Gaga.

Maurizio Galante

Maurizio Galante

Njegovi modeli izloženi su u muzejima po čitavom svetu – Muzeju dekorativne umetnosti Louvra, muzeju Victoria & Albert, Institutu za kostim u Kyotu, MOMI… “Moja odeća predstavlja novu modnu vrstu”, tvrdi ovaj talentovani Italijan koji živi u Francuskoj.

John Galliano

John Galliano

Priča se da je na prvi sastanak u Dioru John Galliano stigao bosonog. Nimalo neočekivano za prvog britanskog dizajnera koji je došao na čelo francuske modne kuće, zar ne?

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Ljudi, jednostavno, žele da nose odeću koju on kreira. Da biste uspeli u modnom svetu, to je sve što vam je potrebno.

Bouchra Jarrar

Bouchra Jarrar

Radila je kao asistent Nicolasa Ghesquièrea kod Balenciage, a zatim kod Christiana Lacroixa sve dok nije odlučila da je vreme za lični nastup. Nije čudo što svi ti elementi njenog pedigrea prosijavaju se kroz kreacije pune francuske suptilnosti.

Corneliani

Corneliani

Corneliani je ime koje označava kompaniju, porodicu i kreatorsku etiketu – to je, kažu, specifična mešavina koja njima donosi uspeh. Ne pristaju na promociju jedne osobe kao dizajnera, već tvrde da je reč o korporativnom stylingu.

Ehud

Ehud

Sve do svoje 23. godine Ehud Joseph nije nacrtao nijednu modnu skicu u svom životu. A onda je završio studije na školi St. Martins Central i lansirao uspešnu etiketu muške odeće u Amsterdamu.

Angela Missoni

Angela Missoni

“Ne bih pristala da opet imam 20 godina, ni po koju cenu, ni za milijardu evra”, kaže Angela Missoni. Uz carstvo trikotaže u kojem vlada kao kreativni direktor, teško da Angela mora da više bilo šta radi za novac.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE