Stuart Stockdale

Stuart Stockdale

Njegova biografija uključuje tako velika modna imena kao što su Jasper Conran, Romeo Gigli, J Crew, Pringle of Scotland, Jigsaw i Jean Paul Gaultier. Kad je tome dodao i kuću Jaeger, u maju 2008. godine, najveći dobitak je, čini se, ostvarila britanska modna industrija.

Luca Luca

Luca Luca

Odeća ovog luksuznog italijanskog brenda namenjena je modernoj, sofisticiranoj ali i seksipilnoj ženi, a glavni akcenat je na ženstvenoj silueti i jedinstvenim kombinacijama boja.

Raul Melgoza

Raul Melgoza

Još u detinjstvu su ga privlačili luksuz i lepota pa je njegova omiljena destinacija u rodnom Los Angelesu bio Rodeo Drive. Zato ne čudi što je Raul Melgoza, kao jedan od najboljih diplomaca s Parsonsa, munjevito dobio mesto kreativnog direktora brenda Luca Luca.

Moschino

Moschino

Štampa ga je obožavala zbog vesele prirode i igre s modnim normama. Kad je napustio Versacea i osnovao svoju etiketu 1983. godine, Franco Moschino je požnjeo ogroman uspeh već prvom kolekcijom.

Manuel Facchini

Manuel Facchini

Harizmatičan i senzitivan, Manuel je udahnuo novi život kući Byblos i razvio samosvojan stil, ugrađujući u njega inovativne oblike i koncepte.

Rossella Jardini

Rossella Jardini

Njen potpis stoji ispod velike transformacije Moschinovog brenda i njegove moderne inkarnacije. Rosella Jardini naglašava da nije kreator, već samo „neko ko ima dobar ukus“.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Magistar mode sa Central St. Martina i kontroverzni naslednik Galliana u kući Givenchy uspeo je da opstane kao solo kreator na svetskoj modnoj sceni punih deset godina pre nego što je grupa Gucci otkupila većinski deo akcija u kompaniji Alexander McQueen.

Barbara Bui

Barbara Bui

Ona kreira za snažnu i elegantnu ženu koja rado nosi crno i naginje tradicionalnim materijalima kao što su vuna i koža. Zato modeli Barbare Bui nose pečat bezvremenosti i bogatstva koji već dve decenije čini uspešnim njen pariski brend.

Cavalli

Cavalli

Kad kažete Cavalli, kažete dezen s leopardovim tufnama i duboki dekolte. Sexy, sexy, sexy – to je poruka koju Roberto Cavalli prenosi i kroz svoj raskošni stil života, kroz vilu s bazenom u Toskani i čuvenu luksuznu jahtu. Život je praznik, kaže ovaj italijanski kreator.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 61 - 72

NAJČITANJE