Manuel Facchini

Manuel Facchini

Harizmatičan i senzitivan, Manuel je udahnuo novi život kući Byblos i razvio samosvojan stil, ugrađujući u njega inovativne oblike i koncepte.

Rossella Jardini

Rossella Jardini

Njen potpis stoji ispod velike transformacije Moschinovog brenda i njegove moderne inkarnacije. Rosella Jardini naglašava da nije kreator, već samo „neko ko ima dobar ukus“.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Magistar mode sa Central St. Martina i kontroverzni naslednik Galliana u kući Givenchy uspeo je da opstane kao solo kreator na svetskoj modnoj sceni punih deset godina pre nego što je grupa Gucci otkupila većinski deo akcija u kompaniji Alexander McQueen.

Barbara Bui

Barbara Bui

Ona kreira za snažnu i elegantnu ženu koja rado nosi crno i naginje tradicionalnim materijalima kao što su vuna i koža. Zato modeli Barbare Bui nose pečat bezvremenosti i bogatstva koji već dve decenije čini uspešnim njen pariski brend.

Cavalli

Cavalli

Kad kažete Cavalli, kažete dezen s leopardovim tufnama i duboki dekolte. Sexy, sexy, sexy – to je poruka koju Roberto Cavalli prenosi i kroz svoj raskošni stil života, kroz vilu s bazenom u Toskani i čuvenu luksuznu jahtu. Život je praznik, kaže ovaj italijanski kreator.

Alexandre Herchcovitch

Alexandre Herchcovitch

On ima sposobnost da transformiše klasično u moderno, da od jednostavnog napravi glamurozno a da lako pretvori u kompleksno. Za Alexandra Hechcovitcha tvrde da ide daleko ispred svog vremena.

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Kad Alexis Mabille kaže da “nije baš sklon minimalizmu”, treba mu verovati. To je skromna izjava za kreatora koji je svoju prvu kolekciju visoke mode, prikazanu 2005. godine, ukrasio sa 1500 mašni.

Versace

Versace

Kultni brend tipične italijanske grandezze će možda jednog dana produžiti sestričina Francesca koja je studirala modu na St. Central Martin. Temelj je postavio Giani Versace u milanskoj Via della Spigi, a životni dah mu je obezbedila besmrtna modna ikona Donatella.

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier

Vodeći modni kritičari i najveći kupci pomučili su se da savladaju stepenice sve do četvrtog sprata da bi odgledali njegovu reviju u pregrejanoj sali u Parizu početkom 2011. godine. A od tog leta, modele Alexandra Vauthiera gledaju svi, jer ih nose Beyonce i Lady Gaga.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 61 - 72

NAJČITANJE