John Richmond

John Richmond

Britanac John Richmond je majstor krojačkih veština, poznat po preciznim krojevima i neobičnim modelima. Još se pamti njegova intrigantna linija urbane odeće pod nazivom "Destroy".

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou

U njenoj prvoj ready-to-wear kolekciji našlo se samo devet haljina, ali je ipak privukla ogromnu pažnju modnih znalaca. Od tog debija na londonskom Fashion Weeku 2008. godine, Mary zna samo za uspehe.

Diesel Black Gold

Diesel Black Gold

Talentovana grčka kreatorka Sophia Kokosalaki, koju prati reputacija modne zvezde u usponu, igra ključnu ulogu u razvoju elitne ženske kolekcije Diesel Black Gold.

Cristobal Balenciaga

Cristobal Balenciaga

Nikoga ne iznenađuje što je Španija iznedrila takvog genija kakav je bio Balenciaga. Mnogi su, međutim, bili iznenađeni kad je Španac postao vodeći francuski modni kreator.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Od prve ženske kolekcije, prikazane 1985. godine, Dolce&Gabbana su razvili izraziti sexy stil, kao stvoren za dame koje žele da naglase svoju voluminoznu ženstvenost.

Jonny Johansson

Jonny Johansson

Savremen dizajn orijentisan prema kreativnim, sofisticiranim kupcima, to je suština kreatorske filozofije Jonnyja Johanssona. Led modnog sveta probio je originalnom zamisli da kreira 100 pari unisex farmerki u jedinstvenom projektu.

Krizia

Krizia

Krizia je ime koje je Mauriccia Mandelli odabrala za ostvarenje svog sna. Nekadašnja devojčica iz Bergama danas je na čelu grupe koja proizvodi više od pedeset kolekcija godišnje.

Max Mara

Max Mara

U osnovi kreatorske filozofije Max Mare leži ideja o jednostavnim modelima koje je lako nositi, a koji su sašiveni od najluksuznijih tkanina čime se naglašavaju kvalitet kroja i vrhunska izrada.

Fendi

Fendi

Najpoznatija modnoj publici po dramatičnim kolekcijama krzna s potpisom Karla Lagerfelda, kuća Fendi započela je posao još 1925. godine. Porodični biznis vodi pet sestara, a pored krzna proizvode i ready-to-wear i sportsku liniju.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 49 - 60

NAJČITANJE