Anna Molinari

Anna Molinari

Stilski koncept Anne Molinari je pun fantazija, strasti, radoznalosti i romantičnosti. Sve te vrline krase i tipičnu Blumarine damu, zamišljenu kao kombinaciju anđela i femme fatale.

Dries Van Noten

Dries Van Noten

U modnom ateljeu ekscentričan i egzotičan, kod kuće je Van Noten sasvim jednostavan i običan. Najradije se opušta dok šiša travnjak, kaže sam kreator – sedne na kosačicu, pritisne gas i kaže “om”.

Guy Laroche

Guy Laroche

Francuski kreator čuven, pre svega, po svojim parfemima ušao je tiho u modu šezdesetih godina dvadesetog veka, stvarajući praktične modele nasuprot dotadašnjoj pompeznoj visokoj modi. U Americi je naučio sve tajne pripreme za ready-to-wear proizvodnju.

Marcel Marongiu

Marcel Marongiu

“Odeća treba da osvetljava, a ne da prikriva našu ličnost. To ne treba da bude oklop, već zanimljiva garderoba koja se može prodati i koja se može nositi”, kaže francusko-švedski kreator koji je 2007. godine preuzeo mesto kreativnog direktora u modnoj kući Guy Laroche.

John Richmond

John Richmond

Britanac John Richmond je majstor krojačkih veština, poznat po preciznim krojevima i neobičnim modelima. Još se pamti njegova intrigantna linija urbane odeće pod nazivom "Destroy".

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou

U njenoj prvoj ready-to-wear kolekciji našlo se samo devet haljina, ali je ipak privukla ogromnu pažnju modnih znalaca. Od tog debija na londonskom Fashion Weeku 2008. godine, Mary zna samo za uspehe.

Diesel Black Gold

Diesel Black Gold

Talentovana grčka kreatorka Sophia Kokosalaki, koju prati reputacija modne zvezde u usponu, igra ključnu ulogu u razvoju elitne ženske kolekcije Diesel Black Gold.

Cristobal Balenciaga

Cristobal Balenciaga

Nikoga ne iznenađuje što je Španija iznedrila takvog genija kakav je bio Balenciaga. Mnogi su, međutim, bili iznenađeni kad je Španac postao vodeći francuski modni kreator.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Od prve ženske kolekcije, prikazane 1985. godine, Dolce&Gabbana su razvili izraziti sexy stil, kao stvoren za dame koje žele da naglase svoju voluminoznu ženstvenost.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60

NAJČITANJE