Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Od prve ženske kolekcije, prikazane 1985. godine, Dolce&Gabbana su razvili izraziti sexy stil, kao stvoren za dame koje žele da naglase svoju voluminoznu ženstvenost.

Jonny Johansson

Jonny Johansson

Savremen dizajn orijentisan prema kreativnim, sofisticiranim kupcima, to je suština kreatorske filozofije Jonnyja Johanssona. Led modnog sveta probio je originalnom zamisli da kreira 100 pari unisex farmerki u jedinstvenom projektu.

Krizia

Krizia

Krizia je ime koje je Mauriccia Mandelli odabrala za ostvarenje svog sna. Nekadašnja devojčica iz Bergama danas je na čelu grupe koja proizvodi više od pedeset kolekcija godišnje.

Max Mara

Max Mara

U osnovi kreatorske filozofije Max Mare leži ideja o jednostavnim modelima koje je lako nositi, a koji su sašiveni od najluksuznijih tkanina čime se naglašavaju kvalitet kroja i vrhunska izrada.

Fendi

Fendi

Najpoznatija modnoj publici po dramatičnim kolekcijama krzna s potpisom Karla Lagerfelda, kuća Fendi započela je posao još 1925. godine. Porodični biznis vodi pet sestara, a pored krzna proizvode i ready-to-wear i sportsku liniju.

Mulberry

Mulberry

Osnovana 1971. godine u pitoresknom Somersetu u Engleskoj, Mulberry je jedna od retkih modnih kuća koja i dalje nastavlja proizvodnju u svom originalnom fabričkom pogonu. U fabrici Rookery rade ponekad čak i sve tri generacije iste porodice.

J.W. Anderson

J.W. Anderson

Prvi put je prikazao svoje radove u Londonu 2008. godine i od tad munjevito stiče modnu slavu. Irac Jonathan William Anderson počeo je kao glumac, zatim se zaljubio u pozorišne kostime i na kraju diplomirao mušku modu.

Roksanda Ilinčić

Roksanda Ilinčić

Odrasla u Srbiji, Roksanda se preselila u London 1999. godine radi studija mode na Central St. Martins. Već tri godine kasnije lansirala je i kolekciju pod svojim imenom, a danas njene modele nose Kate Middletone i Michelle Obama.

Emma Hill

Emma Hill

Kad modna kuća poveća svoj profit skoro četiri puta u samo jednoj fiskalnoj godini i to se desi baš u kriznoj 2010. onda kreativna direktorka te kompanije mora ući u modne anale. Mesto u njima je zagarantovano i Emmi Hill i Mulberryju u kojem radi od 2007. godine.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 49 - 60

NAJČITANJE