Gaspard Yurkievich

Gaspard Yurkievich

S njim uvek treba očekivati neočekivano, slažu se poznavaoci lika i dela ovog originalnog francuskog kreatora.

Balmain

Balmain

Nezvanični “kralj francuske mode” Pierre Balmain kreirao je za vrhunske glumice i krunisane glave, rame uz rame s Diorom i Balenciagom. Sedam decenija kasnije, čini se da Olivier Rousteing ne planira velika odstupanja od estetike slavne modne kuće.

Anna Sui

Anna Sui

Njen luksuzni brend ne poznaje ni vremenske ni prostorne granice – prodaje se u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi i Bliskom istoku, a kolekcije su inspirisane istorijskim i kulturnim nasleđem.

Dsquared²

Dsquared²

Blizanci Dean i Dan Caten nude jedinstveni koncept luksuzne alternative. Njihove kolekcije prožete su eklektičkom inspiracijom – “born in Canada, living in London, made in Italy”.

Isaac Mizrahi

Isaac Mizrahi

Lider u modnoj industriji još od kraja osamdesetih godina prošlog veka, Isaac Mizrahi je sinonim za bezvremeni, kosmopolitski stil. Odevao je izuzetne žene – Audrey Hepburn, Hilary Clinton, Oprah Winfrey i Michelle Obama.

Jason Wu

Jason Wu

Otkako je Michelle Obama obukla haljinu s njegovim potpisom za večernjoj svečanosti predsedničke inauguracije, život kreatora Jasona Wua više nikad neće biti isti.

L.A.M.B.

L.A.M.B.

Luksuzna kolekcija odeće, tašni, cipela i parfema zasnovana na ličnom stilu i estetici slavne pevačice Gwen Stefani dobila je naziv L. A. M. B. što je akronim za Love Angel Music Baby.

Ruffian

Ruffian

Brian Wolk i Claude Morais su dizajnerska imena koja stoje iza kultne njujorške etikete Ruffian. O ovim dobitnicima priznanja Fashion grupe za najveće međunarodne zvezde u usponu svi modni znalci pišu samo hvalospeve.

Haute

Haute

Linija koju zajednički štite Saverio Moschillo i njegova kći Alessandra u samom startu ima sve šanse da uspe. Naročito uz angažman Marcusa Constabla i Catherine Brickhill, koji su u Milanu predstavili kolekciju za jesen-zimu 2011/2012.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE