Isaac Mizrahi

Isaac Mizrahi

Lider u modnoj industriji još od kraja osamdesetih godina prošlog veka, Isaac Mizrahi je sinonim za bezvremeni, kosmopolitski stil. Odevao je izuzetne žene – Audrey Hepburn, Hilary Clinton, Oprah Winfrey i Michelle Obama.

Jason Wu

Jason Wu

Otkako je Michelle Obama obukla haljinu s njegovim potpisom za večernjoj svečanosti predsedničke inauguracije, život kreatora Jasona Wua više nikad neće biti isti.

L.A.M.B.

L.A.M.B.

Luksuzna kolekcija odeće, tašni, cipela i parfema zasnovana na ličnom stilu i estetici slavne pevačice Gwen Stefani dobila je naziv L. A. M. B. što je akronim za Love Angel Music Baby.

Ruffian

Ruffian

Brian Wolk i Claude Morais su dizajnerska imena koja stoje iza kultne njujorške etikete Ruffian. O ovim dobitnicima priznanja Fashion grupe za najveće međunarodne zvezde u usponu svi modni znalci pišu samo hvalospeve.

Haute

Haute

Linija koju zajednički štite Saverio Moschillo i njegova kći Alessandra u samom startu ima sve šanse da uspe. Naročito uz angažman Marcusa Constabla i Catherine Brickhill, koji su u Milanu predstavili kolekciju za jesen-zimu 2011/2012.

Elena Miro

Elena Miro

Žena koja nosi odeću iz kolekcije Elena Miro je “divna, zrela i ženstvena”. Tim rečima novinari često opisuju utiske dok gledaju kreacije Elene Miroglio, kreatorke kuće Miroglio Fashion.

Paola Frani

Paola Frani

Tvrdi da se bavi modom od svoje treće godine, kad je dobila na poklon knjigu u kojoj se spominje “haljina boje meseca” i tada osetila neutaživu radoznalost. Kreiranje je usledilo nešto kasnije… s polaskom u osnovnu školu!

Blugirl

Blugirl

Sofisticiranost i senzualnost linije “Anna Molinari”, originalnost ukrašenog teksasa iz kolekcije “Blugirl Follie”, romantična etiketa za male princeze “Miss Blumarine”… sve su to plodovi uspeha porodične kompanije Blugirl.

Anna Molinari

Anna Molinari

Stilski koncept Anne Molinari je pun fantazija, strasti, radoznalosti i romantičnosti. Sve te vrline krase i tipičnu Blumarine damu, zamišljenu kao kombinaciju anđela i femme fatale.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE