Elena Miro

Elena Miro

Žena koja nosi odeću iz kolekcije Elena Miro je “divna, zrela i ženstvena”. Tim rečima novinari često opisuju utiske dok gledaju kreacije Elene Miroglio, kreatorke kuće Miroglio Fashion.

Paola Frani

Paola Frani

Tvrdi da se bavi modom od svoje treće godine, kad je dobila na poklon knjigu u kojoj se spominje “haljina boje meseca” i tada osetila neutaživu radoznalost. Kreiranje je usledilo nešto kasnije… s polaskom u osnovnu školu!

Blugirl

Blugirl

Sofisticiranost i senzualnost linije “Anna Molinari”, originalnost ukrašenog teksasa iz kolekcije “Blugirl Follie”, romantična etiketa za male princeze “Miss Blumarine”… sve su to plodovi uspeha porodične kompanije Blugirl.

Anna Molinari

Anna Molinari

Stilski koncept Anne Molinari je pun fantazija, strasti, radoznalosti i romantičnosti. Sve te vrline krase i tipičnu Blumarine damu, zamišljenu kao kombinaciju anđela i femme fatale.

Dries Van Noten

Dries Van Noten

U modnom ateljeu ekscentričan i egzotičan, kod kuće je Van Noten sasvim jednostavan i običan. Najradije se opušta dok šiša travnjak, kaže sam kreator – sedne na kosačicu, pritisne gas i kaže “om”.

Guy Laroche

Guy Laroche

Francuski kreator čuven, pre svega, po svojim parfemima ušao je tiho u modu šezdesetih godina dvadesetog veka, stvarajući praktične modele nasuprot dotadašnjoj pompeznoj visokoj modi. U Americi je naučio sve tajne pripreme za ready-to-wear proizvodnju.

Marcel Marongiu

Marcel Marongiu

“Odeća treba da osvetljava, a ne da prikriva našu ličnost. To ne treba da bude oklop, već zanimljiva garderoba koja se može prodati i koja se može nositi”, kaže francusko-švedski kreator koji je 2007. godine preuzeo mesto kreativnog direktora u modnoj kući Guy Laroche.

John Richmond

John Richmond

Britanac John Richmond je majstor krojačkih veština, poznat po preciznim krojevima i neobičnim modelima. Još se pamti njegova intrigantna linija urbane odeće pod nazivom "Destroy".

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou

U njenoj prvoj ready-to-wear kolekciji našlo se samo devet haljina, ali je ipak privukla ogromnu pažnju modnih znalaca. Od tog debija na londonskom Fashion Weeku 2008. godine, Mary zna samo za uspehe.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE