Andrew Gn

Andrew Gn

“Nijednu moju haljinu ne treba nikome objašnjavati. Žena uđe u radnju, ugleda haljinu i samo pomisli – ovu moram da imam.” Tim rečima opisuje svoje kreacije diplomac sa londonskog St. Martinsa i magistar mode s milanskog Domusa, Andrew Gn.

Stefano Pilati

Stefano Pilati

Nasledivši Toma Forda na cenjenoj poziciji glavnog dizajnera kuće Yves Saint Laurent, Stefano Pilati je uspeo da održi nivo klasične elegancije, pojača moderne elemente i da, uz sve to, poveća i prihod kompanije.

Gaspard Yurkievich

Gaspard Yurkievich

S njim uvek treba očekivati neočekivano, slažu se poznavaoci lika i dela ovog originalnog francuskog kreatora.

Balmain

Balmain

Nezvanični “kralj francuske mode” Pierre Balmain kreirao je za vrhunske glumice i krunisane glave, rame uz rame s Diorom i Balenciagom. Sedam decenija kasnije, čini se da Olivier Rousteing ne planira velika odstupanja od estetike slavne modne kuće.

Anna Sui

Anna Sui

Njen luksuzni brend ne poznaje ni vremenske ni prostorne granice – prodaje se u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi i Bliskom istoku, a kolekcije su inspirisane istorijskim i kulturnim nasleđem.

Dsquared²

Dsquared²

Blizanci Dean i Dan Caten nude jedinstveni koncept luksuzne alternative. Njihove kolekcije prožete su eklektičkom inspiracijom – “born in Canada, living in London, made in Italy”.

Isaac Mizrahi

Isaac Mizrahi

Lider u modnoj industriji još od kraja osamdesetih godina prošlog veka, Isaac Mizrahi je sinonim za bezvremeni, kosmopolitski stil. Odevao je izuzetne žene – Audrey Hepburn, Hilary Clinton, Oprah Winfrey i Michelle Obama.

Jason Wu

Jason Wu

Otkako je Michelle Obama obukla haljinu s njegovim potpisom za večernjoj svečanosti predsedničke inauguracije, život kreatora Jasona Wua više nikad neće biti isti.

L.A.M.B.

L.A.M.B.

Luksuzna kolekcija odeće, tašni, cipela i parfema zasnovana na ličnom stilu i estetici slavne pevačice Gwen Stefani dobila je naziv L. A. M. B. što je akronim za Love Angel Music Baby.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next prikazano: 25 - 36

NAJČITANJE