Rođen u Izraelu, Ehud je odrastao na Novom Zelandu gde je završio umetničku školu i specijalizovao se za štampu ali “suštinski nije imao šta da kaže na tom polju”. A onda je otkrio da ga zanima moda i preselio se u London gde je 2006. godine diplomirao na školi za umetnost i dizajn Central Saint Martins. Radio je s brojnim kompanijama za proizvodnju muške odeće pre nego što je lansirao svoju kolekciju 2009. godine.

Linija EHUD razvija se iz sedišta u Amsterdamu, a zahvaljujući partnerskom odnosu sa belgijskom firmom Gysemans Clothing Industry, Joseph ispituje i razvija nove tehnike oblikovanja tekstila svake sezone.

Modni znalci uvažavaju njegov eksperimentatorski duh koji propituje ograničenja muške odeće i pokušava da starim kodovima udahne novi život. Rezultat su kolekcije čistih linija koje se odlikuju veštim krojačkim zahvatima i luksuznom reinterpretacijom klasičnih modela.

Kritičari kažu da Ehudov stil odlično odgovara onima koji kreću na putovanje iz mladalačke nezavisnosti u dress code sveta korporativnog biznisa.