Kada nemate dovoljno vremena da se presvlačite za neki događaj, najbrži način da osvežite svoj dotadašnji autfit je da izaberete neki efektan aksesoar.

Modni detalji odavno su postali no 1. rešenje za nadogradnju vašeg looka. Toga su svesni i dizajneri koji se trude da u svakoj kolekciji imaju po nekoliko atraktivnih detalja. Mi vam donosimo 7 ključnih aksesoara za leto.

Clutch torbica

Opšte je poznata činjenica da su torbe i cipele omiljen aksesoar svake fashion cure. U poslednje vreme posebno mesto u garderoberu zauzimaju modeli clutch torbica od meke kože. Što manja i u što intenzivnijoj boji je najbolji mogući izbor.

Statement ogrlica

Ogrlica je postala najpopularniji komad nakita jer na najbrži način nadograđuje ne samo haljinu već i bluzu, majicu, džemper. Umesto da odaberete ogrlicu sa potpisom nekog velikog brenda, posetite neki od lokalnih modnih bazara na kojima izlažu mladi i talentovani dizajneri i koje su se posebno specijalizovale za otkačene, zanimljive i fashion ogrlice.

Doza metalika

Metalik, koliko god da vam se čini čudnim, sjajan „neutralni“ detalj za leto. Posebno ako ga uklopite u autfit u vidu seksi sandala sa kaiščićima ili klasičnih salonki u metalik boji.

Šešir

Ukoliko želite da celo leto provedete u jednom kul, laganom autfitu naš predlog je da nabavite neki efektan, chic šešir koji će kompletnom looku dati tu off duty notu.  

Naočare

Ovo je aksesoar bez kog nijedno leto ne može da prođe. Ove sezone u modi su mačkasti i oversize okviri, ali i obojena stakla. Plus, ne treba da napominjemo da su naočare najpristupačniji komad koji možete sebi da „poklonite“.  

Ranac

Top, rese, tregeri. Ove sezone veliki broj trendova iz devedesetih je vaskrnuo. Među njima je i ranac koji smo voleli da nosimo u prvim godinama devedesetih. Predlažemo da izaberete neki u neon, intenzivnoj boji od prirodne, meke kože ili neki od prevrnute kože u pastelnoj nijansi ružičaste sa resama.

Patike

Već ste naučili (bar, hoćemo da verujemo u to) da su patike glavni model cipela za leto. Na vama je da izaberete model i brend. Boje + dezeni neka budu uključeni, jer patike moraju da budu najdominantniji detalj na vašoj garderobi.