Bella Hadid je u srcu možda prava kalifornijska devojka, ali njeni poslednji modni izbori govore o tome da se velikom brzinom pliagođava klasičnom stajlingu jedne Francuskinje.

Za to je svakako zaslužan prvenstveno njen boravak u ovoj zemlji, prvo na Azurnoj obali, tačnije u Monaku gde je prisustvovala Grand Prix trkama Formule 1, a potom i krstarenju jahtom duž francuske rivijere.

Iako je njeno izdanje sa krstarenja više nego upečatljivo zbog fanastično ukrojene košulja-haljine u beloj boji koju potpisuje australijski brend Camilla and Marc, jedan specifičan detalj privukao je pažnju modne javnosti: to je naravno beretka, ali ne billo kakva, već slamnata.

Bella podiže ulog kada su u pitanju slamnati aksesoari i igra odvažno sa zaista idealnim letnjim "šeširićem" sa potpisom njujorškog brenda Gigi Burris Millinery, poznatog po nešto ekstravagantnijim modelima šešira.

Par dana kasnije popularna manekenka se na Diorovom događaju u Parizu, takođe pojavila sa beretkom na glavi, ali ovaj put u glamuroznom crnom izdanju sa mrežastim velom koji joj je dao taj mističan, zagonetni look.