Naslovna | Moda | Aksesoari | Osam aksesoara koji će biti apsolutni hit sledeće sezone

Osam aksesoara koji će biti apsolutni hit sledeće sezone

Foto: Profimedia

Premotavamo malo do septembra kada će zavladati sledeći modni detalji...

Verujemo da modne detalje svrstavate u dve kategorije - na one koji su neophodni iz praktičnih razloga i na one koji služe samo iz estetskih razloga, da budemo lepi! Najbolji aksesoari za jesen 2018. su savršen spoj praktične mode i fenomenalnog dizajna. 

Po pitanju aksesoara, ne možemo reći da su vodeći dizajneri prepisivali jedni od drugih, ali da im je bio isti ili sličan izvor inspiracije, to svakako jeste... 

Dok su nam za proleće predlagali apsolutni comeback osamdesetih, za hladniju sezonu predlažu ženstvenije detalje koji poreklo pronalaze u modi 60-ih, 70-ih, te nas ne iznenađuju rukavice do lakta ili marame oko glave.

Naprotiv, veoma nas raduju! 

U nastavku pogledajte koji aksesoari će biti zaštitni znak fall/winter 18 sezone: 

Statement tašne

Velike, masivne i po mogućstvu pravougaone osnove! Ove modele preldažu Victoria Beckham, Chanela i Hermes, a na vama je da odlučite koju boju kože ćete da izaberete. 

Marame

Ovaj detalj će maksimalno osvežiti jesen! Preporučuju se šarene marame koje možete da vežete npr. napred ispod brade, u čvor. 

Patike

Ali ne samo one koje su predviđene za sportske aktivnosti, već patike koje su oplemenjene detaljima -  kao što su lanci i kristali. 

Rukavice

Detalj koji smo svi čekali i koji nas neće štititi od hladnoće, već će dati tu ladylike notu pred kojoj niko ne ostaje ravnodušan. 

Na sledećoj strani pogledajte koje još aksesoare planiramo da nosimo u novoj sezoni:

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE