Iako je napustila svet tenisa, Ana Ivanović je i dalje jedno od omiljenih sportskih lica i dama čije korake fotografi konstantno prate. Ova slatka brineta nije samo bivša uspešna teniserka, i supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice, Bastiana Scweinsteigera već je i žena od stila.

To je dokazala do sada milion puta, ali dovoljno je da je pratite na Instagramu pa da potvrdite njen status devojke koja zna kako da odabere stylish kombinaciju. Ovoga puta ne analiziramo njenu neku određenu kombinaciju, već u fokusu imamo njenu pasiju prema statement čizmicama, koje ova lepa brineta nosi na sofisticiran, elegantan, damski način. 

Ana je demostrirala kako da kratke čizmice nosimo u paru sa kropovanim farmericama ili mini suknjom, pliš modele iznad kolena u paru sa džemper haljinom, dok su čizmice sa resicama predviđene za opuštene, cozy varijante. 

Brineta je u više navrata potvrdila da nema jačeg detalja u zimskom stilizovanju od trendi čizama i zato smo izdvojili neke koje su u potpunosti podigle Anin look na viši novo. 

Na sledećoj stranici pogledajte 5 Aninih omiljenih modela čizmica:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/