Za inspiraciju poslužio je čuvena slika austrijskog slikara simbolističke škole Gustava Klimta "Potrait of Adele Block-Bauer" poznatiji pod imenom Žena u zlatnom (The Lady in Gold). Pretpostavljate, kolekciju su obeležili modeli sa upečatljivim zlatnim detaljima.

Naime, u kolekciji koja obuhvata pet modela, nama su za oko zapale sandale "Sinatra Sandal" i kratke čizmice "Sinatra Bootie" sa luksuznim žakard dezenom. Sandale krasi stileto tanka štikla i krzno na kaišu i donjoj šnali, dok su čizmice sa blok petom i blago zaobljenog vrha. Pored ova dva modela tu su mules ravne papuče, zatim beličaste sandale sa krznom i dublje čizmice na stileto potpeticu.

Žakard print koji je provučen kroz modele nadahnut je čuvenim platnima Klimta iz njegove možda i najslavnije Zlatne faze.

Oba modela su napravljena u Italiji, a naći će se u prodaji na sajtu od 22. novembra kada će svi zainteresovani moći isključivo putem online portala da poruče svoj primerak. 

Kompletna kolekcija predstavljena je na glamuroznoj večeri u Beču, rodnom mestu Klimta.

Pogledajte u nastavku kako je protekla promocija, a na sledećoj stranici kako izgledaju modeli iz ove limitirane kolekcije.

Arizona Muse

Evangelie Smyrniotaki 

Nieves Alvarez

Michael Kliger i Eduardo Osorio

Tiffany Hsu

Pernille Teisbaek

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/