Naslovna | Moda | Aksesoari | Najzabavnije i najčudnije cipele koje smo videli do sada: Saint Laurent predstavio svoju hit obuću na točkovima!

Najzabavnije i najčudnije cipele koje smo videli do sada: Saint Laurent predstavio svoju hit obuću na točkovima!

Foto: Instagram / ysl

Izgleda da ćemo ipak da proširimo našu listu za jesenji šoping...

Iako uživamo u topim, avgustovskim danima polako razmišljamo o stvarima koje će obeležiti jesenju modnu sezonu. Dobro bi nam došao mantilčić, možda neka haljina sa cvetnim dezenom, čizme. Praktične modele koje ćemo moći da nosimo 24h!

I onda luksuzni brend Yves Saint Laurent "izbaci" naj pop-art-na-štiklu-i-točkiće cipele i shvatimo da smo zaboravili na vrlo bitnu stvar u modi - na zabavu. 

Govorimo o već sada našim miljenicama koje imaju čak i fanki ime Saint Laurent roller-skate stilettos. Bila je to ljubav na prvi pogled. Jer, pre svake udobnosti čak i pogled na njih nas veoma zabavlja, vraća nam osmeh na lice i uverava nas da bismo se u njima ludo proverili, praćeni adrenalinskim ludilom.

Ovi prezabavni modeli koštaju skoro 2 hiljade funtu i neće sigurno rezultirati najboljom jesenjom investicijom, ali bi bile sigurno najinteresantnije cipele koje smo ikad kupili. Zato maštamo i razmišljamo da na neku jesen nabavimo par ovakvih cipela uz upozorenje da ih izbegavamo na koktel žurkama, jer one su sasvim dovoljne za zabavu, a i ne znamo kako funkcionišu u paru sa alkoholom... 

A post shared by Vogue Korea (@voguekorea) on Aug 3, 2017 at 6:26pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE