Tačno pre četiri godine mag cipela, čuveni Christian Louboutin lansirao je svoju sada već čuvenu Nudes Collection koja je obuhvatala pet salonku u pet različitih nude nijansi.

Tri godine posle toga (2016.) svestan činjenice da te nude boje ne odgovaraju svakoj boji kože, Louboutin je predstavio novu kolekciju ovoga puta "nude" baletanki špicastog vrha u nijansi od porcelanskog tena, do boje tamne čokolade!

Čak sedam različitih nijansi nude cipela, koje će sigurno odgovarati ženama sa raznim bojama kože. Ove godine kralj cipela vraća se sa linijom platformi Cherrysandal i chic sandala Christeriva.  

Elegantne sandale Christeriva čija cena je 875 dolara, inspirisane su baletankama i stiletto modelu te ih krasi tanka štikla i trakasti kaiš oko noge na vezivanje.

Cherrysandal, model je klasična platforma sa kaiščićem i providnim trakastim delom za petu, a košta nešto malo više od sandala - 895 dolara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/