Viđali smo je u dugim, kratkim, lepšavim, zvaničnim i opuštenim izdanjima, ma kako hoćete! I za kratko vreme stekli smo utisak da gospođa Trump jeste lejdi od stila!

Određenih fashion pravila prva dama Amerike se do sada strogo pridržava - njeni outfiti uvek odgovaraju prilici, nema provokacija, otvorenih dekoltea, prekratkih suknji. Ali postoje određeni momenti koji su dobili status kultnih-Melanijinih-omiljenih-modnih detalja. 

Njena naklonost ka širokim kaiševima i dobrim parom cipela (štikla, ravne) je više nego očigledna. U toku njenog šestomesečnog javnog izlaganja, takođe smo primetili da Melania obožava dizajnera kao što su Christian Louboutin i Michael Kors, kad su u pitanju aksesoari. 

Ovde smo zaokružili 3 njena najbolja look-a koja demostriraju snagu modih aksesoara i kako se uz pravi odabir nadograđuju maksimalno izgled. Iako je njihova cena vrtoglavo visoka, ipak možemo da iskoristimo ove segmente od povoljnijih brendova i napravimo boom svojom pojavam.

Baš kao i Melania. 

CipeleChristian Louboutin BallallaNude cena $575

Kožni kaišMichael Kors Collection Vachetta cena $420

CipeleChristian Louboutin So Kate cena $675

Kožni kaiš Alexadner McQueen cena $945 

CipeleGianvito Rossi cena $675

Fotografije: Promo, Instagram /melaniatrump.style, Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/