Taman kada pomislite da je Christian istražio i pomerio sve svoje granice, posebno u koloritu, on nas šokira jednom do sada neviđenom kolekcijom čiji modeli izgledaju toliko ekscentrično, ludo, eklektik da su definitivno must-shop.

Bar za one koji mogu da odvoje nekoliko stotina dolara. Na primer, Salma Hayek koja je već izazvala mali saobraćajni kolaps kada je prošetala jedan od model pre nekoliko dana....

Loubi-Athelte kolkcija za jesen /zimu je napravljena za modne Olimpijce, one dame koje umeju da graciozno šetaju u visinski teškim uslovima, na 12 i više santimetara od zemlje. 

Vrlo živopisni modeli prepuni jarkih boja i detalja nose specifična imena: Crampetta, Athletika and Lolacrampon. Krasi ih pored ultra visokih (debelih) metalik potpetica, cik cak kramponi u neon narandžastoj i kožni dizajn prepun proreza.

Da budemo iskreni, najnoviji modeli francuskog kralja cipela izgledaju kao sportske haute-couture platforme u kojima vrlo lako možemo da zamislimo Madonnu ili Rihannu u nekom od video snimaka. 

Pogledajte na sledećoj strani 5 top modela Christiana Louboutina iz jesenje kolekcije:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/