Kada vam neko spomene SJP, prva asocijacija je uvek Carrie Bradsshaw. Ali kada čujete ime glavne junakinje hit serije "Sex and the city", na umu vam je samo jedno: CIPELE.

Zato nije ni čudo što je Sarah odlučila da iskoristi famu oko slavne kolumnistkinje i njene pasije prema cipelama, te posveti se dizajniranju aksesoara među kojima spotlight svakako pripada sandalama, cipelama, platformama, baletankama.. svim onim modelima koje je Carrie volela da nosi.

Ovoga puta Sarah je najavila nešto sasvim netipično za njenu liniju: Patike! Bar ih tako glumica zove iako najviše liče na ravne sandale. 

Meteor sandala iz najnovije SJP kolekcije je ravan model koji "svetluca kao disko kugla u noći".

"Van svih mojih očekivanja, Meteor sandalice su cozy, elegantne, dnevne i vrlo chic za večernje prilike... nešto između kul i casual, i neverovatno udobne. Zato u njima šetajte, trčite, skičite, đuskajte. Šta god vam padne na pamet," izjavila je Sarah.

U svakom slučaju, ovaj model je daleko od definicije "patike". Ali jesu super chic ravne sandale koje ne sumnjamo da će postati hit širom Amerike!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/