I drugi brendovi prigrlili su trend ovog sada već kultnog modela papuča i odlučili da ga redizajniraju i ponude modnoj publici u vidu sopstvene interpretacije.

Dokaz da će Birkenstock modeli biti hit i u ovoj godini, najnovija je kolekcija poznatog dizajnerskog brenda Roger Vivier, koji je na čelu sa kreativnim direktorom Brunom Frisonijem osmislio nekoliko najpoželjnijih modela cipela za prolećne dane.

A da su i te kako poželjni, već su nam počele dokazivati prve fotografije trendseterki u njima. 

Jedan od njih je i model Slidy Viv papuča po uzoru na one sa potpisom Birkenstock, koja je original pretvorila u pravi modni komad – što zbog materijala od koga su izrađene,  što zbog detalja koje ih krase i koji su sve samo ne minimalistički.

Slidy Viv dolazi i u klasičnom izdanju – glatkoj koži neutralnih boja, no mnogo su upečatljiviji modeli ovih papuča izrađeni od satena, čipke i PVC-a. Elegantnijima ih dodatno čine ukrasne kopče, izrađene od Swarovski kristala, a u svoju ih je kolekciju cipela već uvrstila poznata blogerka Julie Sariñana, koja stoji iza bloga Sincerely Jules

Julie je izabrala potpuno klasičan model od crne kože i dala do znanja kako ćemo Vivierovu verziju kultnih Birkenstock papuča češće viđati u mesecima koji slede. 

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/