Modni brend The Row, iza kog stoje poznate bliznakinje Mary-Kate i Ashley Olsen, već se neko vreme nalazi na našem radaru i nije tajna da bismo voleli da posedujemo neke od komada koji stižu iz njihovih kolekcija.

Jer - odeća je visoko kvalitetna i minimalističkog vajba, i kao takva doslovno večna, a uz nju najpoznatije bliznakinje mode rade i fenomenalne cipele, kojima čak i trendseterke teško mogu odoleti.

Svake sezone predstave nekoliko novih stilova i iako je u poređenju sa drugim dizajnerima broj tih modela relativno skroman, Olsenice se definitivno trude napraviti cipele o kojima će se pričati. Ove sezone to je slučaj s njihovim Coco modelom cipela, koje na prvi pogled čine se baletankama, ali su u stvar sandale s minijaturnom potpeticom.

foto: Instagram / @stylemba

Coco sandale deo su resort kolekcije za 2017. brenda The Row, a inspiraciju vuku iz nekih minulih vremena pa odišu jednim šarmantnim retro vajbom. Svaki njihov par proizveden je u Italiji od prevrnute kože i dolazi u dve kombinacije boja: sasvim crnoj te kombinaciji crne i bež, koja je zasad među ljubiteljikama mode ujedno i najpopularnija.

foto: Instagram / @sincerelyjules

Kako bi ove cipele postale najchic izbor za novu sezonu, sestre Olsen ukrasile su ih trakama od antilop kože koje se vežu u efektnu mašnu. Mašna u kombinaciji sa špicom i stiliziovanom potpeticom pun je stilski pogodak, te nas ne čudi što skoro nijedna IT cura nije odolela ovom modelu.

foto: Instagram / @ladameofficial

Ove cipele pronaći ćete u velikim svetskim robnim kućama i web shopovima, poput Bergdorf Goodmana.

izvor: Fashion.hr