Patike su već nekoliko sezona više od basic komada. Kada su nam dizajneri pokazali da one mogu biti statement, te da se mogu nositi u različitim prilikama, gotovo odmah, bez razmišljanja, prihvatili smo “athleisure” trend.

Od tada patike nisu smatrane aksesoarom namenjenim isključivo za sportske aktivnosti poput trčanja i hikinga, već univerzalnim komadom koji može da upotpuni naš look, te da se nosi sa suknjama i haljinama što je, složićete se, nekada bilo nezamislivo.

Onda i ne čudi zašto svake sezone holivudske dame pronađu jedan model koji apsolutno poseduje sve gore pomenute kvalitete, te ih nose na potpuno nove načine. 

Tako su nam Jessica Alba, Lucy Hale i Emma Roberts pred kraj zimske sezone predstavile IT model patika koji ćemo sigurno nositi tokom proleća i leta.

Reč je o modelu koji potpisuje Athletic Propulsion Labs (APL), koje su specijalno dizajnirane da pruže potporu stopalu ali i udobnost, zašta je zaslužna specijalna tehnologija memorijske pene. 

Mekana tkanina prekriva veći deo njihove površine, te nam ove patike dolaze u različitim bojama, od klasične crne i sive do pastelnih tonova, kao i šarenim dezenima koji su veoma šik, i već možemo da zamislimo kako ih nosimo u prvim prolećnim danima.

Na sledećoj strani pogledajte kako izgledaju ove patike, kao i koje dame ih nose...

PageBreak

Foto: Promo / APL

Jessica Alba

Emma Roberts

Lucy Hale

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/