U nastavku ćemo vam bliže dočarati koji su to trendovi na ovu temu koju možete očekivati u 2017. godini.

Mikro torbica

Stavljajući u gradativnom poređenju negde između večernje torbice i komada nakita ‘micro’ torbica je upravo namenjena da se nosi oko zgloba ruke bez preterane funkcionalne vrednosti. Sa dozom šika i kul u sebi ibezbeđuje prostor samo za omiljenu boju ruža i platinastu kreditnu karticu.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Stamement torba

Od Dior do Dolce&Gabbane, preko Guccija do španskog brenda Loewe, zvezde među torbama koje potpisu tazni brendovi su upravo one koje se razmeću vrlo inspirativnim, zabavnim sloganima koje prosto morate da zapamtite. 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Oversized

Tema: kreiranje ogromnih aksesoara. Rezultat: urnebesno velike proprcije koje nadmašuju sve standarde. Od Balenciage do francuskog Celine samo su neki od dizajnera koje su svoje zastave okrenule ka ovom trendu.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Futurustički elementi

Naglašavajući torbu u punom svetlu, u punom značenju te reči, LED svetla nam daju dodir budućnosti i tako praveći vrlo šik trend sa milanskih i drugih svetskih modnih pista.

Foto: Profimedia

Torbice oko struka

Sa funkcionalnošću prosečnih džepova, ove torbe slash kaiševi dozvoljavaju kompletnu slobodu pokreta.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Imitacija predmeta

Radio uređaj, bubnjevi ili bočice pune lekova? Ili je možda u pitanju genijalnost raznih dizajnera. Ipak će biti ovo drugo. Setimo se čuvenog đuskanja Anne Dello Russo uz radio (čitaj torbicu) koju potpisuje Dolce&Gabbana.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Oblik prstena kao imperativ

Ručke sa kružnim oblikom kao duh iz prošlosti se vraćaju na velika vrata dajući taj novi miris najpoželjnije aksesoara u predstojećoj letnjoj sezoni.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/