Da je tržište aksesoara, u ovom slučaju torbi sve zanimljivije dizajnerima, dokazuje ne samo inostrana, već i domaća modna scena!

Naime, sve je veći broj mladih dizajnera koji su prepoznali popularnost omiljenog modnog detalja svih dama - famoznih torbi, pa su odlučili da se specijalizuju upravo za dizajn ovog večnog aksesoara!

Poslednja u nizu je Jovana Schuttler.

Ova mlada dama koja je završila studije dizajna i umetnosti na renomiranom IUAV University u Veneciji, nakon kojih je iskustvo u dizajnu sticala kroz nekoliko različitih projekata u Njujorku, mahom radeći za svet couture mode, odlučila je da uplovi u dizajnerske vode aksesoara i to sa imenom Jovana Style.

Svesna da je na ceni unikatan, ručan rad, kao i klasičan dizajn sa neobičnim detaljom u vidu štepa, šnale, lanca..., Jovana se nakon Njujorka uputila u Italiju, zemlju u kojoj je ručni rad kožnih aksesoara "rođen" i usavršen do perfekcije.     

Jovanina eponomna kolekcija torbi nedavno je ugledala svetlost dana kada je mlada dizajnerka predstavila moćan lookbook. Za potrebe snimanja kampanje Jovana je angažovala mladu manekenku Sonju Pavlicu koja je savršeno prenela duh žene za koju Jovana kreira - samouverenu, zavodlljivu ženu prepunu strasti prema životu, koja ugađa sebi i ceni kvalitetan, bezvremenski dizajn! 

Na izradi trendi torbica koje izgledaju atraktivno, elegantno i lako uklopivo sa bilo kojim stilom, pa i ležernim belim patikama, Jovana je radila zajedno sa najvećim italijanskim umetnicima koji ručno izrađuju modele, prateći tradicionalne metode.

Dok su ladylike torbe sa ručkom više za damske kombinacije, dajući vam priliku da kanališete jednu Grace Kelly, modeli sa lancem su urbanijeg, modernijeg dizajna te mogu da se iskombinuju uz jeans, kožnu jaknu ali i malu crnu haljinu i čizmice.

Ono što je zajedničko svim modelima pored kvalitetne izrade i kože, je zaštitni znak mlade kreatorke u vidu zlatnog logoa koji najviše podseća na stilizovanu zvezdu.    

Više o Jovani i njenoj kolekciji torbi možete pročitati na njenom zvaničnom sajtu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/