Francuski luksuzni brend Louis Vuitton nam je ove sezone predstavio pravo iznenađenje kada je lansirao neodoljivu Camera Box torbicu.

Ona nam dolazi u tri različite varijante koje su izrađene od kvalitetne mekane kože, a ukrasni detalj je čuveni LV monogram.

Sve tri su jednako upečatljive, a ljubitelji nešto klasičnijeg stila biće oduševljeni prvim modelom, koji kombinuje monogram sa elegantnom crnom kožom.

Za razliku od nje, druga verzija torbice poseduje animal print u kombinaciji sa logom brenda, dok je treća u potpunosti u znaku LV monograma.

Na sledečoj strani pogledajte kako izgleda LV torbica... 

PageBreak

Camera box torba poseduje i dugački kaiš, te se može nositi preko ramena, kao i torton ručku, ako želite da je nosite u ruci.

Posebno se ističu metalik detalji, postava od mikrofibera i obodi od kože koji su u potpunosti usklađeni sa njenom savršenom formom.

Iz Louis Vuitton brenda tvrde da je ova simpatična torba idealna za svako doba dana, moramo da priznamo da je ona ipak bolja za dnevnu varijantu, jer nije dovoljno glamurozna za veče.

Foto: Promo/ Louis Vuitton

U svakom slučaju, složićemo se sa tvrdnjama da je veoma moderna, simpatična i zapravo neodoljiva. A njena cena? "Tričavih" 4.000 dolara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/