Fenty Creeper patike, za čiji dizajn je Riri pozajmila inspiraciju od klasičnih "Brothel creeper" koje su pankeri nosili sedamdesetih godina, sada su zvanično proglašene obućom godine. 

Reč je o modelu iz njene debitanske kolekcije za poznati brend Puma, koji je imao veliki uspeh u svetu mode te oduševio ljude širom sveta.

Ambasadorka brenda Rihanna je ponosna na ovaj veliki uspeh, s obzirom da jo je Footwear News dodelio ovu prestižnu nagradu, koji po prvi put osvaja jedna žena. 

Prošle godine, pobednik je bio američki reper i dizajner Kanye West, odnosno njegove Yeezy Boost 350, dok su godinu ranije proglašene Stan Smith patike.

"Stvarno sam počašćena ovom prestižnom nagradom i time što sam prva žena koja ju je osvojila. Mnogo mi znači što sam uspjela u industriji patika kojom pretežno vladaju muškarci i što toliko ljudi deli moju ljubav prema Creeper patikama" – izjavila je pevačica.

Neobične Fenty Creeper patike su se rasprodale za samo tri sata, a poznato je da ga obožavaju i holivudske zvezde,  poput manekenki Gigi Hadid i Care Delevingne koje su ih već ponosno prošetale. 

Na sledećoj strani pogledajte kako izgledaju Fenty Creeper patike...

PageBreak

Foto: Instagram / badgalriri

Foto: Instagram / badgalriri

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/