Jesen obično donosi tamni kolorit kad je obuća u pitanju, ali ove sezone su se i pastelni tonovi istaknuli kao veliki trend.

U svojim jesenjim kolekcijama  ružičaste patike predstavili su svi najveći sportski brendovi u varijantama od glatke preko brušene kože do sveprisutnog pliša koji vlada ulicama ove jeseni.

(Najlepše patike koje ćemo nositi ove jeseni)

Svakako, blogerke i trendseterke su odmah prigrlile ovaj trend jer savršeno funkcioniše u dnevnim kombinacijama. Odlično izgleda i uz suknje i uz haljine, a još bolje u kombinaciji s pantalonama.

Toplina nežno ružičaste boje patika savršeno se slaže s plavim ili crnim pantalonama, a posebno pristaje uz svetlosive tonove pulovera i kardigana koje obožavamo kombinovati u slojevitim kombinacijama tokom hladnijih dana.

Ružičastim su se patikama ove jeseni na svojim profilima pohvalile brojne blogerke od Pernille Teisbaek do Julije Engel.

U našoj galeriji možete pogledati 8 najboljih predloga kako da ove jeseni nosite ružičaste patike>>>>

Izvor: buro24/7.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Od kako su blogerke prošetale patike u pastelnim ružičastima tonovima, shvatili smo da je pred nama novi jesenji trend. U nastavku vam predstavljamo 8 ideja za kopiranje...