Lepa manekenka Suki Waterhouse zadovoljava sve kriterijume prave IT Britanke. Ona ima dobar stil, bavi se modelingom, ima savršen Instagram profil i od sada- ima svoju liniju aksesoara!

Suki i njena najbolja prijateljica Poppy Jamie, lansirali su liniju aksesoara pod nazivom Pop & Suki, a sigurni smo da će je voleti obožavaoci pink boje, #GirlSquad entuzijazisti i ljubitelji minimalizma.

Suki i Poppy su predstavili svoj milenijumski pink brend na Instagramu, koji je svojom raznovrsnom ponudom izazvao opšte oduševljenje fanova.

Pop & Suki linija aksesoara u svoju u svojoj ponudi uključuju atraktivnu camera torbu- koja se može nositi oko struka, preko ramena, kao ranac i kao opuštena velika tote za kupovinu.

Manekenka i njena najbolja drugarica su došle na ideju personalizacije, tako da možete istaći svoj nadimak ili incijale na divnim kožnim torbicama koje su izrađene u pastelno roze, konjak i crnoj boji. 

Osim torbi, posebnu pažnju su izazvali Best Friends lanac (onaj koji se deli na dve polovine) i delikatne spajalica ogrlice. 

Suki ne krije opšte oduševljenje svojim novim poslovnim poduhvatom: 

"S obzirom da radim u modnoj industriji, uvek sam bila okružena ljudima i različitim kreativnim idejama, te je to počelo da utiče na mene. Obožavam modu i volim fotografiju, zbog čega sam želela da kreiram stvari sa svojim prijateljima. To je nešto što nikada nisam mislila da bih mogla da napravim. "

Foto: Instagram / popandsuki

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija