Možda je stigao septembar, ali su nam se još uvek zadržale visoke temeperature zbog čega stylish dame koriste poslednje lepe dane kako bi nosile odevne komade za prelazno vreme.

Upravo period između leta i jeseni budi bogatu modnu inspiraciju koja se zasniva na slojevitom odevanju, poigravanju sa različitim materijalima, i najzanimljviije - sa efektnim aksesoarima.

To očigledno zna i glumica Dakota Johnson koja je prvu nedelju septembra provela u toplom Njujorku, uživajući u šetnji menhetnskim ulicama.

Upravo za ovo dnevno izdanje, ona je rešila da ponese jednostavnu, blago oversize crnu haljinu koja je otkrila njene noge, ali i još nešto: savršen izbor papuča za prelazno vreme. Dakota je pored klasičnih sandala sa kaiščićima, espadrila i atraktivnih flatform patika, rešila da ponese jednostavne crne kožne mules papuče koje izgledaju veoma nežno i sofisticirano.

Najveća prednost ovog modela je što se lako kombinuje sa gotovo svim odevnim komadima, odnosno stilovima koje možete nositi na samom kraju leta. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija