Svaka sezona diktira drugačija pravila. U svetu aksesoara, dizajneru nalažu da biramo prirodne i raskošne materijale torbi poput kože i pliša, sa orginalnim detaljima i nešto neobičnijim formama.

Ove jeseni ćemo imati priliku da uživamo u praktičnim oversize torbama, izrađenim od kvalitetne kože, koje su ukrašene preciznim vezom u jarkim bojama, ali i malim, trendi torbama....

U nastavku vam predstavljamo 8 novih modela torbi za jesen:

Mala torba na rame

Ova klasična torba je ove sezone bila ozbiljan izvor inspiracije za dizajnere i dolazi nam u vidu crossbody tašne raznih oblika i veličina, što smo mogli da primetimo na glavnim modnim revijama za jesen. Mekana koža, ukrasni detalji, i minimalizam - ako postoji jedna torba u koju treba da investirate ove sezone, to je definitivno ovaj model na rame. Naš favorit: Chloe "Kurtis" u karamel boji!

Chloé 'Kurtis' satchel bag, foto: Promo

Torba od prevrnute kože sa resama

Boho stil i dalje ima veliki uticaj na svet aksesoara, a to dokazuje i impresivna serija torbi sa resama. Birajte srednje modele u zagasitoj nijansi za otmen look.

Madewell Mini Fringe Transport Tote, foto: Promo 

Torba od zmijske kože

Torbe sa zmijskom kožom su dokaz da stvari postaju veoma divlje ove sezone... Od klasičnih neutralnih kombinacija do onih sa lakom, i malo jačim bojama, torbe sa zmijskom kožom su chic, i najvažnije - možete ih nositi u svim prilikama. 

Chloé Python, Suede And Leather Shoulder Bag, foto: Promo

Mini bucket torbe

Već priznati model bucket torbe će biti aktuelan i ove jeseni, s tim što nam sada dolazi u manjim oblicima. Prada je u svojoj kolekciji predstavila modele sa leopard printom, dok nas je Loeffler Randall obradovao torbom od antilop kože u roze boji. Zahvaljujući odličnoj veličini pogodnoj  za sve važne evente, od večera do zabava, ova torba se smatra jednom od najpoželjnijih modela za novu sezonu. 

Prada Tessuto Mini Leopard-Print Bucket, foto: Promo

Torbe sa ukrasnim kaišom

Neobični modeli torbi sa ukrasnim kaišom predstavljaju još jedan povratak trenda iz prošlosti, koji nam ipak ove sezone dolazi u osveženom izdanju. Šareni vez, aplikacije, razne metalne kopče i detalji će osvežiti naš stil i činiti ga urbanim.

Valentino Guitar-Strap Shoulder Bag, foto: Promo

Torbe sa vezom

Svileni brokat, aplikacije i vez reflektuju raskošan duh jesenjih dizajnerskih kolekcija Saint Laurenta, Guccija, Fendija i mnogih drugih brendova. Ove vesele i razigrane torbe su ukrašene cvećem, leptirima, i raznim emotikonima, te će vas razvedriti tokom kišnih jesenjih dana. 

Saint Velvet Shoulder Bag, foto: Promo

Plišane torbe

Raskošan pliš je već najavljen kao glavni materijal za jesen i zimu 2016, a pravo sa garderobe on je izvršio svoj uticaj i na svet aksesoara. Kombinacija ovog materijala sa lancima i kićankama smatra se beskrajno elegantnim i klasičnim modelom torbe koja svaka žena treba da poseduje u svojoj kolekciji. 

Gucci Gg Marmont 2.0 Velvet, foto: Promo

Torbe oko pojasa

Torba oko struka nas asociraju na sportske, neženstvene modele, ali ove jeseni one nam stižu u neverovatnim oblicima, te predstavljaju pravi šik i glamur. Chloé kožna torba u nude i zlatnoj boji, Balenciaga kul siva i Sonia Rykiel' svetlucava torba su pravi dokaz toga. 

Sonia Rykiel Sequin Tassel Belt Bag, foto: Promo

Ranac

Rančevi su doživeli veliku popularnost u prethodnoj sezoni, a ove jeseni nam stižu nove siluete i detalji koji su nam predstavili Zac Posen, Elizabeth and James, i Marc Jacobs. Aplikacije, karo i modeli sa poklopcem će dominirati ove jeseni.

8 glavnih: Modeli torbi koji će obeležiti jesen

Zac Posen Eartha Iconic Convertible Backpack, foto: Promo

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija